ajax-loader  Loading... Please wait...
Schdule a call
daily deals
homeshopping
homeshopping-03.png
homeshopping-04
Username: Password:


Live Chat Software

Amazon Kindle 3 WiFi

Price:
Out Of Stock
Product ID:
14624
Vendor:
Brand:
Condition:
New
Availability:
5 - 10 Working Days


Product Description

Home Shopping Pakistan proudly presents our customers in Pakistan the Amazon Kindle 3 for the first time in Pakistan.

Technical Details

kindle image

Included in the box

  • Kindle wireless reader
  • U.S. power adapter
    (supports 100V-240V)
  • USB 2.0 cable
    (for connection to the Kindle power adapter or to connect to a computer.)
Display Amazon's 6" diagonal electronic paper display, optimized with proprietary waveform and font technology, 600 x 800 pixel resolution at 167 ppi, 16-level gray scale.
Size (in inches) 7.5" x 4.8" x 0.335" (190 mm x 123 mm x 8.5 mm).
Weight 8.5 ounces (241 grams).
System Requirements None, because it's wireless and doesn't require a computer.
Storage 4GB internal (approximately 3GB available for user content).
Battery Life A single charge lasts for up to a month with wireless off. Keep wireless always on and it lasts for up to 3 weeks. Battery life will vary based on wireless usage, such as shopping the Kindle Store and downloading content.
Charge Time Fully charges in approximately 4.5 hours via the included U.S. power adapter. Also supports charging from your computer via the included USB 2.0 cable.
Wi-Fi Connectivity Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b or 802.11g standard with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication; does not connect to WPA and WPA2 secured networks using 802.1X authentication methods; does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) Wi-Fi networks.
USB Port USB 2.0 (micro-B connector) for connection to the Kindle U.S. power adapter or optionally to connect to a PC or Macintosh computer.
Audio 3.5 mm stereo audio jack, rear-mounted stereo speakers.
Content Formats Supported Kindle (AZW), TXT, PDF, Audible (Audible Enhanced (AA, AAX)), MP3, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion.
Included Accessories U.S. power adapter (supports 110V-240V), USB 2.0 cable, rechargeable battery.
Documentation Quick Start Guide (included in box) [PDF]; Kindle User's Guide (pre-installed on device) [PDF]. Additional information in multiple languages available online.
Warranty and Service 1-year limited warranty and service included. Optional 2-year Extended Warranty available for U.S. customers sold separately. Use of Kindle is subject to the Kindle License Agreement and Terms of Use.

comments powered by Disqus
Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 52 | Next

  1. Kindle Touch

    Posted by Mohummed Salman on 4th Oct 2011

    Hello I live in Karachi. I am interested in Kindle Touch. So if U plz give me the price of Kindle Touch & when it will be available?
    Thank You

    Answer:My valuable customer the price of the same is listed, kindly review the same.

    Thanks

    Sales Team


  2. KIndle Touch(without ads)

    Posted by M.M on 2nd Oct 2011

    Could you kindly tell me about the price of kindle touch without ads.

    Answer: the listed price is without ads.

    Thanks

    Sales team


  3. when 2 get Kindle Fire

    Posted by muzammal on 29th Sep 2011

    when u get

    Kindle Fire
    Full Color 7" Multi-touch Display, Wi-Fi

    Answer: We will launch the same soon.

    Thanks

    Sales team


  4. Kindle 4

    Posted by Unknown on 28th Sep 2011

    Are you going to launch Kindle touch soon ?

    Answer: Off corse we will launch it as soon as possible.

    Thanks

    sales team


  5. Kindle Order

    Posted by Saeed Rahman on 18th Sep 2011

    I have placed an order 10348 and I have opted for Cash on Delivery in Islamabad but my order status says awaiting payment? I called your Karachi office and they told me someone will call me as the order has not been processed yet. Please let me know how to resolve this.

    Answer: Yes it has been resolved your product shall be shipped tomorrow and you shall have it by tuesday :)

    Thank you

    Sales Team


  6. Kindle availability

    Posted by Saeed Rahman on 16th Sep 2011

    I want to buy a kindle 3 wifi from you, I am in islamabad and would like to avail your cash on delivery offer. How long will it take to deliver it? and how much will the total cost at the time of delivery?

    Answer: The product is in stock and can be delivered to you right away.

    Thank you

    sales team


  7. Nearest outlet

    Posted by Amir on 16th Sep 2011

    Where is your nearest outlet to chishtian. District bahawalnagar. Do u have any outlet in bahawalpur

    Answer: no we dont have outlet in Bhawalpur please use http://homeshopping.pk/pages/Contact-Us.html link for having a knowledge of our outlets.

    Thanks

    Sales team


  8. Kindle 3 wifi screen broken

    Posted by Shahid on 12th Sep 2011

    Hi,

    I have not purchased it from you.
    How can I get a new kindle screen?

    Thanks

    Answer:So sorry we dont repair hand sets please go to repairing shop for the same.

    Thanks

    Sales team


  9. Delivery query

    Posted by Amir on 9th Sep 2011

    Salam. I live in Chishtian District Bahawalnagar . Tell me if u can deliver the kindle in my city Chishtian and if yes then tell me delivery period and charges. Thanks.

    Answer:So sorry you have to take your product from your nearest outlet as we dont have delivery range there.

    Thanks

    Sales team


  10. Price Query

    Posted by HomeShopping Lover on 5th Sep 2011

    I want to know if the price is expected to be lowered by you people than 17,990/-? If yes, any idea how long will it take to reduce the price

    I am quite interested in this product.

    Plz reply.

    Answer:It is dpend upon n international market that when i will educe the price of the same, any how we will also try to lower ir from our site with the help of international market.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 52 | Next

Add to Wish List

Click the button below to add the Amazon Kindle 3 WiFi to your wish list.

Related Products

You Recently Viewed...