ajax-loader  Loading... Please wait...
blog
daily deals
homeshopping
homeshopping-03.png
homeshopping-04
Username: Password:


Live Chat Software

Archos 101 8GB Internet Tablet

Price:
Rs 27,990
Product ID:
15199
Vendor:
Brand:
Condition:
New
Availability:
10-15 Working Days
Quantity:

With an option to pay
Cash on Delivery


Product Description

Brand new Archos 101 (8GB) Internet Tablet!

  • Stunning 10.1" color TFT display with a 1024x600 resolution; capacitive, multi-touch screen
  • Extremely light weighing in at 480 grams (less than the iPad weighing 601 grams)
  • Very thin measuring 15mm in depth.
  • Integrated kick stand for hands-free use
  • HDMI port for video output to a HD computer screen or television

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

comments powered by Disqus
Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 11 | Next

  1. Price Difference

    Posted by Hussy on 16th Sep 2011

    In UK, TESCO retailer is selling it for 199.99 pounds, which is equivalent to 27000 PKR as per the current forex rates. Could you please offer the same as I am interested to buy this product.

    Answer: So sorry as listed price is fixed and they are offering with out shipping charges and sales tax as well.

    Thanks

    Sales team
    Cheers


  2. Price Comparison

    Posted by Shujah on 24th Aug 2011

    Look at the price at Amazon and at what u are selling this tablet:

    Answer:As you know we import all the items and we have to pay 15% sales tax on it thats why there is some price difference occurs any how we will also reduce the same when we got the new stock.

    Thanks

    Sales Team


  3. Price Review

    Posted by Atif Iftikhar on 12th Aug 2011

    Internationally, it's priced at $300 (appr. Rs. 25,000) but don't you think that you're going too far in profits?

    Answer: Kindly give us the contact details of that retailer who is selling the same in mentioned price as we have a price matching policy.

    Thanks

    Sales team


  4. Price?

    Posted by junaid on 11th Aug 2011

    What is the latest price now in august for this product please ?

    Answer: the updated price is listed one.

    Thanks

    Sales Team


  5. archos 70

    Posted by Unknown on 1st May 2011

    when will you bring archos 70 internet tablet? and keep its price low like 20k or somewhere

    Answer: Well 20K is below its price internationally but yes we have now listed the product but for a higher price then what you have mentioned.

    Thank you

    Sales Team


  6. Price

    Posted by Unknown on 23rd Apr 2011

    I see that the price of archos has been reduced. any chance of reduction in this one.

    is 30K an acceptable price?

    Answer: We can only change as the international market price comes down and as for now it has not changed much for this .

    Thank you

    Sales Team


  7. archos 43

    Posted by Unknown on 19th Apr 2011

    i want to buy archos 43 but this is not in stock..... if i will order then what will the price of achos 43???

    Answer: Yeah sure we can offer you that for Rs 27990/-

    Thank you

    Sales Team


  8. Windows 7 Support

    Posted by S@@D on 8th Apr 2011

    AOA!!
    I wanted to know that does this device support Windows 7?

    Answer: Please look for this online if people have been able to do that. It comes with Android installed and on many of the handsets you are able to do such things but really not sure if you can do that with this device.

    Thank you

    Sales Team


  9. Query about price

    Posted by mehtab on 27th Mar 2011

    AOA

    any chance of further reduction in price :) I like this one but the range that I am looking for is 20-25K

    regards

    Answer: This is the best we can offer for this product as for now.

    THank you

    Sales Team


  10. OS

    Posted by Unknown on 23rd Mar 2011

    OS, android which version?

    Answer: Its on 2.2

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 11 | Next