ajax-loader  Loading... Please wait...
Schdule a call
daily deals
homeshopping
homeshopping-03.png
homeshopping-04
Username: Password:


Dish Tv

  • Image 1
Price:
Rs7,390
Product ID:
19696
Brand:
Availability:
within 24-48 hours
Quantity:

With an option to pay
Cash on Delivery


Product Description

FREE INSTALLATION ANY WHERE IN KARACHI LAHORE AND ISLAMABAD

 

A Set-Top Box (STB) is a digital receiver that connects to a television. It receives dishtv signals from a minidish and turns the signals into content on your screen. Every STB is uniquely numbered (a unique serial number is printed on every STB. No two boxes can have the same serial number). Additionally, each STB comes with its own remote control, making it easy to operate.

The Equipment or Customer Premise Equipment (CPE) consists of the following:

* Dish Antenna with LNB

* STB with Remote

* Pre-activated Viewing Card

The Dish Antenna is installed at an appropriate location at the customer's premise. It is then connected to the STB through a cable. The cable in turn, is connected to the TV set.The encrypted TV signals are received from the satellite on the Dish Antenna and transmitted to the STB. The customer is also provided with a Viewing Card, which is inserted into a slot in the STB. The Viewing Card decrypts the TV signals chosen & paid for by the customer, for better clarity of viewing on TV.

dishtv channel

 

 

 

 

Dish-TV-Packages.jpg

comments powered by Disqus
Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 19 | Next

  1. recharge

    Posted by umar on 3rd Oct 2011

    hi hsn hope u all are fine kindly tell me where can i get my dishtv recharge can u recharge my dishtv for me i want to recharge the platinium package if yes kindly give details i want full year recharge thanks

    Answer: You have to recharge by using its web site.

    Thanks

    sales team


  2. Sale in peshawar

    Posted by Awais on 24th Sep 2011

    Hi,

    Can you guide me that is it workable in Peshawar?

    Answer:Sure it is but thier you have to take and install by your own self .

    Thanks

    Sales team


  3. Where to get in lahore...any contact number or address..??

    Posted by ImranAdrees on 13th Sep 2011

    where i can get dish tv...can you provide any contact number or address....

    Answer: Kindly call to our Mr.Shayan Tahir on 0323-2030440 for the same inquiry.

    Thanks

    Sales team


  4. Instalation

    Posted by Unknown on 22nd Aug 2011

    Can I install this myself, is the instalation user frendly.

    Thanks

    Answer: Yes you can install the same by your self.

    Thanks

    Sales Team


  5. Pakistani Chennals?

    Posted by imran on 19th Jul 2011

    Is main pakistani chennals nahin hain

    Answer: No it does not support Pakistani channels as you can use it with an ordinary cabel..

    Thanks

    Sales team


  6. HD?

    Posted by Usman on 18th Jul 2011

    Can you provide Dish TV HD?

    and how are we supposed to make payments?

    Answer: Yes we provide and you can search this on our site as well. price has also mentioned there.

    Thanks

    Sales team


  7. Equipment Detail

    Posted by Zulfiqar on 7th Jul 2011

    Please confirm what kind of equipment you will provide with the connection and how much I've to purchase before i can enjoy all these channels on my TV.

    Answer:We will provide you Dish and Receiver first 2 months are free and after you have to pay 600/- per month and installation charges are also include in this.

    Thanks

    Sales Team


  8. sialkot

    Posted by zahid on 4th Jul 2011

    can i buy dishtv in sialkot

    Answer: Sorry we do not have a team to do the installation in your area for now.

    Thank you

    Sales Team


  9. Hi

    Posted by Ali on 25th Jun 2011

    How can i get this in Peshawar?

    Answer; Yeah sure we can have it installed in your city also.

    Thank you

    Sales Team


  10. Do u have anything in HD, True High Definition

    Posted by Deen Sheikh on 25th Jun 2011

    this is is just digital cable TV from Indian provider Dish TV, do u have anything in PURE HD
    I would like HD Cable at my place, any chance of HD coming to Pak?

    Answer: Yes we also have the HD ones.

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 19 | Next