ajax-loader  Loading... Please wait...
blog
daily deals
homeshopping
homeshopping-03.png
homeshopping-04
Username: Password:


Live Chat Software

HP TouchPad 32 GB

Price:
Rs 34,990
Product ID:
26124
Vendor:
Brand:
HP
Condition:
New
Availability:
5 - 10 Working days
Quantity:

With an option to pay
Cash on Delivery


Product Description

Store more files on the go and get more done with the HP TouchPad Wi-Fi 32GB, a tablet designed to work like you do. Connect, play, surf and share more easily. Organize your related activities into card stacks on the brilliant 9.7-inch diagonal LED backlit multitouch display. Enjoy websites with Adobe® Flash® content and hear music the way the artists intended it to be heard with Beats Audio. You can also use the front-facing camera and microphone for live video calling. HP webOS helps you multitask seamlessly. Sign in to your online accounts and this HP tablet pulls information together automatically. See your Face book friends’ birthdays in your contacts, compare work and personal calendars side by side, and view your work and personal e-mails together or separately. Just Type lets you create messages, search the web and more without launching an app first. Receive notifications of new messages, e-mails and events without interrupting what’s on your screen. Plus, charge this HP tablet wirelessly using the optional HP Touchstone Charging Dock. The HP TouchPad Wi-Fi 32GB also works better together with other HP webOS devices: Touch to share websites with your HP Pre3 or Veer Smartphone.

 

HP TouchPad Wi-Fi 32GB

Super natural.

Works like you, so you get more done.

OVERVIEW
Next-level Multitasking
Get a simple, natural way to move from one thing to the next. Have related activities automatically grouped together.

 



HP Synergy
Get contacts, calendars, messages, photos, and email automatically synced from sources like Facebook,® Google, and Microsoft® Exchange.1
  • Keep multiple email accounts open at once
  • View work and personal messages together or separately1

 


Just Type
Simply start typing to search the web, update your status, or begin just about anything.2 Think about what you want to do, not how you have to do it.

 



Entertainment Everywhere
Download movies and TV shows, play games, listen to music, read books and magazines, and view photos.3
  • Browse the full web with blazing speed, as well as support for the latest web technologies, including Adobe Flash2,4
  • Hear music the way the artist intended with Beats Audio—only from HP

Beats Audio

 


Video Calling
Have a face-to-face conversation on a large, vibrant screen.5

 



Productivity Powerhouse
Receive a snapshot of new messages, email, and events without being totally disrupted.2 Act on what’s important—ignore what’s not.
  • Work with Microsoft Office files and collaborate with colleagues using Google Docs or Box.net2
  • Print wirelessly to compatible networked HP printers
 
 

comments powered by Disqus
Write your own product review

Product Reviews

  1. Touchpad info

    Posted by Unknown on 30th Sep 2011

    Hey!! Recently bought a touchpad from u..Its good but webOS is not much fun...Can u help my how to port android on it..Or how to get good apps??

    Answer: Well we are not all to sure how to put android on this device please look up on google for this information.

    Thank you

    Sales Team


  2. New Prices

    Posted by Nabeel on 6th Sep 2011

    hey HSN can you get Touchpads from here:

    Answer: Yes sure please use http://youpickwebuy.com/order-form.html for the same.

    Thanks

    Sales team


  3. New Price

    Posted by Nabeel on 6th Sep 2011

    hey HSN can you get Touchpads from here:

    Answer: Yes sure please use http://youpickwebuy.com/order-form.html for the same.

    Thanks

    Sales team


  4. Lower your Price ASAP

    Posted by korbindallis on 30th Aug 2011

    Hi ALL
    HP
    has dropped prices world wide so I hope you too follow soon with your price drop


    Answer: Sure but after getting that stock on which has decrease as this one is also not availabl on our international vendor.

    Thanks

    Sales team

    Thanks it will only help sales :)

    regards


  5. Stock

    Posted by Unknown on 27th Aug 2011

    when are you guys going to get the new stock?
    this is available on ebay between $150~200. this means most resellers will sell this specific model for this price. if you can get the price down to this price everyone will buy it.

    Answer: We will try to get the same but this is out of stock in Hp owns vendors, as we get we will launch it as immediately as possible.

    Thanks

    Sales team


  6. HP TouchPad Price

    Posted by Harris on 23rd Aug 2011

    HP TouchPad price has come down to $99 for 16GB and $149 for 32GB. Can you please give me a quote for the price that you will offer to us in Pakistan?

    Answer: The listed price is fixed and we will also decrease the same as w e getting rid from our old stock.

    Thanks

    Sales team


  7. Touchpad price down

    Posted by Unknown on 22nd Aug 2011

    Hello HSN..
    Well i guess u know that hp webos products are discontinued and prices have fallen dramatically..
    Its 99 USD for 16gb and 149 USD for 32Gb model...
    So 13000 for 32 gb model in pak rupees...
    Can i get one from u guys at 15000 rupees a 32Gb model??

    Answer: Yes you are rite but we can offer you the same at listed price and you will be getting at your required price when we got a new stock.

    Thanks

    Sales Team


  8. HP shutting down WebOS device operations

    Posted by Aamyre on 19th Aug 2011

    HP shutting down WebOS device operations, I am sure it's going effect Touchpad's price. Are you planning to reduce it as well?

    Answer: Well we shall see to that with time as for now the price is the one listed as this news is yet to make a effect on its price.

    Thank you

    Sales Team