ajax-loader  Loading... Please wait...
blog
daily deals
homeshopping
homeshopping-03.png
homeshopping-04
Username: Password:


Nook Touch (2GB, Wifi, Black)

  • Image 1
Price:
Rs13,990
Product ID:
26125
Vendor:
Condition:
New
Availability:
10 - 15 Working Days
Warranty:
Quantity:

With an option to pay
Cash on Delivery


Product Description

Easy to Use 6" Touchscreen Just tap to shop for the best books, magazines and newspapers right on your NOOK. Turn pages, look up words, highlight passages, adjust the font size and style-all with just a touch of your finger.

Clear, Crisp Reading The most advanced E Ink® Pearl technology on the high-contrast 6" touchscreen displays text as crisp and clear as a printed page, so you can read easily-even in bright sun. 50% more contrast than NOOK 1st Edition.

Ultra-Light, Ultra-Portable Under 8 ounces, NOOK is lighter than a paperback and super thin, yet holds up to 1,000 books, magazines and newspapers-so it's easy to take your entire library with you anywhere.

Longest Battery Life With the longest battery life of any eReader, you can read for up to two months on just one charge. That's enough time to start and finish a lot of great stories-or an entire series.

World's Largest Bookstore Over 2 million titles including books, magazines & newspapers -just a touch away! Thousands are FREE, most others $9.99 or less. Pre-order books and subscribe to magazines so you'll get them the instant they're released.

Read Your Way Make the text bigger or smaller. Choose the font style you like. You can even add bookmarks and highlight passages while you read.

Immersive Reading Experience NOOK has 80% smoother page turns and minimized flashing compared to other eReaders-so it's easy to lose yourself in your latest read. And with Fast PageTM, you can scan easily through any book, magazine or newspaper. Just touch and hold the page turn buttons to get to where you want to read quickly.

Borrow Public Library Books
On-Screen Keyboard

NOOK connects via thousands of Wi-Fi® networks, including fast and free access at all Barnes & Noble stores and more than 24,000 AT&T® hotspots

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barnes & Noble NOOK Touch eBook Reader (NEWEST model, WIFI Only)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barnes & Noble NOOK Touch eBook Reader (NEWEST model, WIFI Only)
comments powered by Disqus
Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

  1. Great!

    Posted by Amir Sinan on 22nd Nov 2013

    Great little product. Good battery life though not as long as they say about 2 weeks or more is max. The screen is crisp and the text actually looks as if its printed on paper! A great amount of storage
    upto 1000+ books and even more expandable with memory card! The wifi is a bit dissapointing because theres no real use of it unless you intend to use the nook store to download books otherwise its pretty pointless. Nonetheless this is an outstanding buy and i'd recommend it :D


  2. Nook Touch order

    Posted by Asif on 22nd Sep 2011

    With reference to my earlier query, if it's available why I have been asked to make security deposit rather than just delivering the order to my place and taking payment?

    Answer: Please call to our af=dmin office for the same.

    thanks

    Sales team


  3. Order Status Query

    Posted by Maaz Raza on 19th Sep 2011

    I have placed an order 10107 and till now my order status is Awaiting Shipment. What that suppose to mean. Its nearly 10 days and I haven't received the product yet.

    Answer: Please call to Mr.Shayan on 0323-2030440 for same.


    Thanks

    Sales team


  4. Nook Touch order

    Posted by Asif on 18th Sep 2011

    I have placed an order for this product with you. Please let me know by when it would be available and do I need to make payment of 10% of the cost in advance (at the time of order booking)?

    Answer: Please just place an order for getting the same, it is available and it is not necessary to place 10% advance payment, you will get this wih in 24-48 hours after placing an order.

    Thanks

    Sales team

    Secondly, I initially placed an order for Nook Wifi with a payment option to be made in person at you office. But I could not come and I don't Nook Wifi too, please cancel the order.


  5. Too costly!

    Posted by Jamal on 16th Sep 2011

    @Sales Team

    Please don't make me laugh. Are you telling me that the supplier has the old stock and you have the new one?

    Answer: Well I understand where you think that our prices are high but I can assure you these are the best any one can offer in Pakistan and if anyone thinks he can get them in for a lesser price then he is more then welcome to be competition. It just that we are trying our level best to offer it for the least possible prices but there are other costs which we do need to face before we can get these products are in Pakistan.

    thank you

    Sales team


  6. Can i purchase this product with you?

    Posted by Ahsan Aftab on 13th Sep 2011

    Dear team,
    Can i buy this product? Whenever i try to give my shipping details, it wont let me add this product.

    Answer: Kindly call our admin office for the same.

    Thanks

    Sales team


  7. Too costly!

    Posted by Jamal on 11th Sep 2011

    Barnes & Noble sell it for $139, if you convert it to local currency @ current $ price it makes Rs. 12164.

    Adding your customs clearance & all others expenses, how does it goes to 18k per piece?

    I'm sure it doesn't cost you 5k to do the custom clearance & transportation per piece!!!


    Can you make the price a little reasonable?

    Answer: Sure we will compare the same but please note that the prce we got internationally is not as same as other purchase may be they have an old stocko while we have a fresh one any how we will try to reduce its price.

    Thanks

    Sales Team


  8. 123

    Posted by ali ahmad on 8th Sep 2011

    i bought kindle 3 4m u i wana repalce it with nook touch how much i have 2 pay

    Answer: Kindly give us more details like when did you bought it and how is the condition then we will give u an offer and you can pay the rest on top.

    Thank You
    Sales Team


  9. Delivery Time of Nook

    Posted by Zeeshan on 7th Sep 2011

    How much time is required to deliver nook in Karachi.

    Answer: it will take 24-48 hours for delivery the same in Karachi after placing an order.

    Thanks

    Sales team


  10. Querie Regarding Activation Of Product

    Posted by Maaz Raza on 7th Sep 2011

    Nook Simple Touch requires, Barnes and Noble Account, US Address as well as US Credit Card at start-up which is compulsory to fill to use the product.

    So I like to know, how I would activate it In Pakistan.

    Secondly Is there a Cover Available for Simple Touch also.

    Answer: Well all that would be done for you from HSN and you do not have to be stuck with B&N but can also run other formats of the books on this device.

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 14 | Next