ajax-loader  Loading... Please wait...

Acer Liquid S100 ( A1 ) Android



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
9495
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

NEW ACER LIQUID S100 UNLOCKED QUAD BAND WHITE



The fastest smartphone Acer A1 Liquid comes with 1GHz Snapdragon Processor, 3.5 inch Capacitive Touch Screen, 5MP Camera with auto focus and Geo-tagging, HSPA Connectivity and Internal GPS antenna. The Acer android phone also possess the Spinlets application for access to streaming audio and video and an adress book integration and synching with the leading social networking websites of today including Twitter, Facebook, Flickr, and other social media networks

Description

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 1900 / 2100
Announced 2009, October
Status Available. Released 2009, December
Size Dimensions 115 x 62.5 x 12.5 mm
Weight 135 g
Display Type TFT capacitive touchscreen, 256K colors
Size 480 x 800 pixels, 3.5 inches
  - Acer UI 3.0
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
Sound Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes
  - 3.5 mm audio jack
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Internal 256MB RAM, 512MB ROM
Card slot microSD, up to 32GB,
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, miniUSB
Camera Primary 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus
Features Geo-tagging
Video Yes, [email protected]
Secondary No
Features OS Android OS, v1.6 (Donut)
CPU Qualcomm Snapdragon 8250 768 MHz processor
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, IM
Browser HTML
Radio No
Games Yes
Colors Black, White, Red
GPS Yes, with A-GPS support
Java Via third party application
  - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
- MP4/WMV/H.264/H.263 player
- Facebook and Flickr integration
- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Voice memo
Battery   Standard battery, Li-Ion 1350 mAh
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 5 h
Misc SAR US 1.11 W/kg (head)     0.35 W/kg (body)    

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

  1. sell

    Posted by jhonny on 7th Sep 2011

    Would you like to purchase this phone in mint condition ?
    all accessories along with box.

    Answer:In order to sell your product we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk

    Thanks

    Sales team


  2. sell

    Posted by jhonny on 7th Sep 2011

    Would you like to purchase this phone in mint condition ?
    all accessories along with box.

    Answer:In order to sell your product we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk

    Thanks

    Sales team


  3. Acer Iconia A100

    Posted by AcerFan on 18th Mar 2011

    when will be Acer Iconia A100 tablet available in pakistan??? what about its price?

    Answer: We shall be getting that shortly as it is launched in the international market and as for now we need to wait like all the other counties of the world.

    Thank you

    Sales Team


  4. acer liquid metal

    Posted by haitham on 18th Nov 2010

    salam
    i have liquid a (s100) already and i want to have some info about liquid e and metal..
    when liquid metal will b available here and how much it will b??
    and the same q about liquid e??
    i want to know if they r supporting arabic or not and if the market is available on ur products??
    thank u

    Answer: Hello we got your product checked and we shall be getting that soon on our website.

    Thank you

    Sales Team


  5. DELL STREAM ?s

    Posted by Unknown on 27th Aug 2010

    whts the price of Dell stream?

    Answer: Cam give that for Rs 69,990/-

    Thank you

    Sales Team


  6. Acer stream and liquid E

    Posted by asad on 4th Aug 2010

    whats the price of Acer Stream and Liquid E
    also price of Liquid E Ferrari Edition

    Answer: These are being listed very soon.

    Thank you

    Sales Team


  7. Acer NeoTouch

    Posted by Kazmi on 22nd Dec 2009

    What about Acer's NeoTouch. It's almost same but have some minor feature differences and better look. Is it available?

    Answer: Thank you for your question. Well you can get the Acer Neo Touch for just Rs 54,990/-

    Please feel free in asking more questions

    Thank you

    Admin


  8. Accessories

    Posted by Kazmi on 21st Dec 2009

    When will you offer the accessories for this phone. I mean cases and other compatible accessories.

    Answer: Thank you for your question. Yes it comes with a case and all the basic accessories like data cable, wall charger, handfree and manaul Cd.

    Please feel free in asking more questions

    Thank you

    Admin


Product is Coming Soon Or Out of Stock