ajax-loader  Loading... Please wait...

Apple iPhone 3G (16GB)

Availability :
Sold Out
Product ID :
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description

Introducing iPhone 3G. With fast 3G wireless technology, GPS mapping, support for enterprise features like Microsoft Exchange, and the new App Store, iPhone 3G puts even more features at your fingertips. And like the original iPhone, it combines three products in one � a revolutionary phone, a widescreen iPod, and a breakthrough Internet device with rich HTML email and a desktop-class web browser. iPhone 3G.




  • 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display
  • 480-by-320-pixel resolution at 163 ppi
  • Support for display of multiple languages and characters simultaneously



  • Frequency response: 20Hz to 20,000Hz
  • Audio formats supported: AAC, Protected AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, AIFF, and WAV
  • User-configurable maximum volume limit



  • Video formats supported: H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; H.264 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 3.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats



  • Stereo earphones with built-in microphone
  • Frequency response: 20Hz to 20,000Hz
  • Impedance: 32 ohms

Camera and photos


  • 2.0 megapixels Camera located on back of iPhone.
  • Photo geotagging
  • iPhone and third-party application integration



  • Accelerometer
  • Proximity sensor
  • Ambient light sensor



  • 16GB

Cellular and wireless


  • UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
  • GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • Wi-Fi (802.11b/g)
  • Bluetooth 2.0 + EDR



  • Assisted GPS

Mac system requirements


  • Mac computer with USB 2.0 port
  • Mac OS X v10.4.10 or later
  • iTunes 7.7 or later

Windows system requirements


  • PC with USB 2.0 port
  • Windows Vista; or Windows XP Home or Professional with Service Pack 2 or later
  • iTunes 7.7 or later

Environmental requirements


  • Operating temperature: 32� to 95� F (0� to 35� C)
  • Nonoperating temperature: -4� to 113� F (-20� to 45� C)
  • Relative humidity: 5% to 95% noncondensing
  • Maximum operating altitude: 10,000 feet (3000 m)

Power and battery


  • Built-in rechargeable lithium-ion battery3
  • Charging via USB to computer system or power adapter

Talk time

  • Up to 5 hours on 3G
  • Up to 10 hours on 2G
  • Standby time: Up to 300 hours

Internet use

  • Up to 5 hours on 3G
  • Up to 6 hours on Wi-Fi7

Audio / Video Time

  • Video playback: Up to 7 hours8
  • Audio playback: Up to 24 hours9

Physical Description

Size and weight


  • Height: 4.5 inches (115.5 mm)
  • Width: 2.4 inches (62.1 mm)
  • Depth: 0.48 inch (12.3 mm)
  • Weight: 4.7 ounces (133 grams)

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 12 | Next

  1. iphone 3g 16gb

    Posted by sam on 18th Aug 2011

    hi, ihave iphone 3g 16gb but it is unsealed just due to change of only back cover set is in perfect condition and i am using this set in this condition since 6 months
    i want to sell it

    Answer: Please have it listed on the Sell With us page of the website.

    Thank you

    Sales Team

  2. i phone 3G

    Posted by Unknown on 19th Jul 2011

    Dear Concern
    can you give me i-phone 3G 8GB in scratchless condition? if yes then reply me

    Answer: Yes you can get the same at 20000/-PKR.


    Sales team

  3. iPhone 3G scratchless for sale

    Posted by Niddipy on 24th Mar 2011


    I've an iPhone 3g, 16GB, in excellent condition. For how much can I sell it to you?


    Answer: We can offer you Rs 18000 for it.

    Thank you

    Sales Team

  4. enquiry

    Posted by danyal on 18th Mar 2011

    hi i have an iphone 3g 16gb only 3months used and it is in a clean condition but i dnt have the box and i want to sell it how much will u buy it for? its in perfect condition but i forgot the box in london

    Answer: We can offer you Rs 18000 for it.

    Thank you

    Sales Team

  5. my iphone 3G 8 gb shows invalid sim

    Posted by javed on 5th Mar 2011

    helo sir,
    i bought an old iphone 3g 8gb before a week ago from hafeez center..
    i have installed ibluetooth software from the cydia..
    when i gor installed it showed me 3 changes then i went to the changes and i modified the first change, i forgot what was that.. then the set restarted and show invalid sim..
    please I am very worried
    please tell me the solution.

    Answer: Well I do not think you should be facing such an issue please take it back to the shopkeeper you bought this from and ask him to get it fixed it for you or change your phone.

    Thank you

    Sales Team

  6. Used iphone 3g 8gb

    Posted by adnan on 10th Jan 2011

    1,final lowest price of iphone 3g 8gb in good condation

    Answer: Rs 20,990/-

    2, and u still have the iphone 3g 8gb used for 20k?

    Answer: Have it for Rs 20,990/-

    Thank you

    Sales Team

  7. Price

    Posted by Unknown on 23rd Dec 2010

    Can you please tell me the price of an iphone 3g unlocked 8gb? I would prefer a used set but the condition should be good and my range is 20,000

    Answer: Yes we do have it in stock . Please place an order on this phone and mention in the other comments that you want the used one for Rs 20 K only.

    Thank you

    Sales Team

  8. Want to Buy New iphone 3GS 08GB/16 GB

    Posted by Hassan on 7th Nov 2010

    I want to buy a brand new iphone 3GS 08GB or 16GB unlocked handset... Can you please tell me the current price of it and other available discount if possible???

    Answer: We do have them up for sale on the listed price.

    Thank you

    Sales Team

  9. i want to sale my iphone 3g 8gb

    Posted by ssss on 29th Aug 2010

    In excillent condition.usb cable adapter handsfree and charging stand .want to sale cuz i need a Iphone 3gs 32gb .can you plz help me out???

    Answer: Please email us pictures with asking price at [email protected] and we shall list that for you.

    Thank you

    Sales Team

  10. Unlock iphone 3gs with ios4

    Posted by Unknown on 25th Jul 2010

    i want to unlock my iphone 3gs with ios4 can you do this. And can i operate that with turbo sim.


    Answer: Yeah we can help you do that.

    Thank you

    Sales Team

Showing reviews 1-10 of 12 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock