ajax-loader  Loading... Please wait...

Apple iPhone 3G (8GB)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
46
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

SOFTWARE UNLOCKED !!!!!!!!!!!!

In the box:
 
iPhone 3G X 1
Stereo Headset with mic X1
Dock Connector to USB Cable X1
USB Power Adapter X1
Documentation X1
SIM eject tool X1

 

Apple iPhone 3G 8GB 

 

Cut, copy, and paste with a tap. Send text, photos, locations, and more. Search across your iPhone. The 8GB iPhone 3G has some great new features.

Cut, Copy & Paste

iPhone makes it quick and easy to cut, copy, and paste words and photos, even between applications. It lets you copy and paste images and content from the web, too. And if you need to undo an edit, just shake.

Landscape Keyboard

Want more room to type on the intelligent software keyboard? Rotate iPhone to landscape to use a larger keyboard in Mail, Messages, Notes, and Safari.

Messages

Send SMS and MMS messages and include photos, audio, locations, and contact info. Even tap to snap a picture inside Messages.

Spotlight Search

Find what you’re looking for across your iPhone, all from one place. Spotlight searches all your contacts, email, calendars, and notes, as well as everything in your iPod.

Voice Memos

Capture a memo, a meeting, or any audio recording on the go. Voice Memos works with the built-in iPhone mic or with the mic on your headset.

Everything you love about iPhone.

Phone, iPod, and Internet device in one, iPhone 3G offers desktop-class email, an amazing Maps application, and Safari — the world's most advanced mobile web browser. And your iPhone does even more when you add apps from the App Store.

 

 

Specifications

General  2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100
Announced 2008, June
Status Available. Released 2008, July
Size         Dimensions 115.5 x 62.1 x 12.3 mm
Weight 133 g
Display    Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
 Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches
  - Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
- Scratch-resistant surface
Sound    Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
  Speakerphone Yes
  - 3.5 mm headset jack
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records 100 received, dialed and missed calls
Internal 8 GB/ 16 GB storage, 128 MB RAM
Card slot No
Data       GPRS Yes
HSCSD No
EDGE Yes
3G HSDPA
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP, headset support only
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Camera Primary 2 MP, 1600x1200 pixels
Video No
Secondary No
Features OS iPhone OS (based on Mac OS)
CPU ARM 11 412 MHz, PowerVR MBX-Lite graphics
Messaging SMS (threaded view), MMS(threaded view), Email
Browser HTML (Safari)
Radio No
Games Downloadable, incl. motion-based
Colors Black(8/16 GB), White (16 GB)
GPS Yes, with A-GPS support
Java No
  - Google Maps
- Audio/video player
- TV-out

 

 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 82 | Next

  1. Used one?

    Posted by Omer on 10th Oct 2011

    what is the price of used 3G 8GB and 3G 16 GB and do you have one of these in used ??

    Answer; We can offer those for rs 20 K

    Thank you

    Sales team


  2. Price to high

    Posted by Too high on 21st Sep 2011

    I believe the price you have is a bit to high for the apple 3g 8 GB. The market prices are way lower with all accessories. what makes your product so special that it costs so much more.

    Answer:At whiat price you are getting from the market?? if it is lower than please provide us the retailer contacts as we have a price matching policy.

    Thanks

    Sales Team


  3. I WANT Iphone 3G 8GB IN USED

    Posted by Saad Mirza on 12th Aug 2011

    Sir,i need used iphone 3g 8gb (sealed) in good condition and along with it's accessories is it avaliable and whats the final price?
    Thanks for ur Kindness.

    Answer:For this inquiry you have to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team


  4. iphone 3g

    Posted by sara on 10th Aug 2011

    y have u not uploaded my review about iphone 3g

    Answer: Kindly tell us which one ????

    Thanks

    Sales Team


  5. iphone 3g

    Posted by sara on 9th Aug 2011

    hi i want to sell my iphone 3g in very good condition it has wall charger,usb and earphones. how much can u take it for?

    Answer: As we need various information of your hand set before giving any offer so for this sell you must have to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team


  6. price

    Posted by salar on 6th Aug 2011

    please tell me the current price of the 8 and 16 gb. thanks

    Answer: The required price is already listed.

    Thanks

    Sales Team


  7. JailBreaking

    Posted by Ghulam Mustafa on 30th Jul 2011

    Dear can you please tell me how to jailbreak or Unlock the Iphone?

    Answer: Yes sure we can help u in this just visit our office.

    Thank You
    Sales Team


  8. Used 3G and 3GS 8GB?

    Posted by Interested in iPhone on 27th Jul 2011

    Can you give me prices for used 3G and 3GS 8GB? Phone must not be repaired and in good condition.

    Answer: We can offer you the used 3G for Rs 19,990 and yes they are not repaired in any way.

    Thank yo u

    Sales TEAM


  9. Iphone 3GS

    Posted by Ghulam Mustafa on 23rd Jul 2011

    Salam. Apple Iphone 3GS 8GB used for Rs 20,000... I am gonna post the order right now... But assure me if the Cell Phone is sealed... Means not "khula hua" I hope you get this point! And everything with it including Box, Documentation, Sim Eject Tool, Handsfree and charger offcourse..

    Answer: Yes you can post easily and yes sure it is sealed one and you will get all accessories which we find internationally.

    Thanks

    Sales Team


  10. 3G 8GB

    Posted by Ghulam Mustafa on 20th Jul 2011

    Dear can you please confirm me the price of used Apple Iphone
    -3G 8GB
    -3G 16GB white
    -3GS 8GB and 16GB Black/white

    Thanks

    Answer: Sure, you can get 3G 8GB at 18000/-,3G 16GB white at 20000/- and 3GS 8GB at 35000/-.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 82 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock