ajax-loader  Loading... Please wait...

Apple iPhone 3GS (32GB)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
264
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 30 | Next

  1. 3GS in exchange for iPhone 4

    Posted by Unknown on 2nd Oct 2011

    Salam. I have an iphone 3GS but only the headset and in perfect condition (scratch less). Is there a possibility to hand it in with some additional amount in exchange for an iphone 4 ? If so,how much would i have to pay extra ?

    Answer: So sorry we purchase use sets only with all accessories so in order to exchange this we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk and rest of the difference you have to pay according to the price of your required set.

    Thanks

    Sales team


  2. Price of FU iphone 3gs and 4g

    Posted by Ahsan Malik on 24th Jul 2011

    Hey how are you. I want to know the new price of iphone 3gs and 4g FU, i want to buy it, if you offer me better price then i will buy it from you, and can you kindly tel me that can you deliver it to Sialkot or Rawalpindi??

    Answer:I am fine dear,the listed price is fixed and with discount, kindly check the same,yes we deliver Sialkot or rawalpindi..

    Thanks

    Sales Team


  3. sell

    Posted by adam on 15th Jun 2011

    i have 3gs 32gb in white mint condition. how much will you buy it for. just a rough estimate ?

    Answer; Please have it listed on the sell with us page of the website.

    Thank you

    Sales Team


  4. iphone 3gs 8gb new

    Posted by RAMEEZ on 30th Jan 2011

    hey iwant to know iphone 3gs 8gb new current price

    Answer: We offering that for Rs 39,990/-

    Thank you

    Sales Team


  5. I phone 3gs

    Posted by Shoaib on 24th Jan 2011

    I want the i phone 3g GB used and in good condition with all the accessories at cheapest price.
    what will be the price for that?

    Answer: If you want the iPhone 3G 8GB then we can offer you a used one for Rs 21000 but in very good condition.

    Thank you

    Sales Team


  6. used iPhone 32gb FU

    Posted by serious buyer/seller on 21st Dec 2010

    Hey, i got this white 32gb FU iPhone with box and full accessories and in good condition!!! how much u guys offering for it?!!
    can it be exchange with a galaxy S phone?

    Answer: Yes we can do that for you and we can offer you Rs 40 K for your phone.

    Thank you

    Sales Team


  7. status

    Posted by Unknown on 1st Dec 2010

    is the iphone 3gs 32gb FU available rite now??
    whats the current price as i heard its reduced but why r u still showing the same old expensive price??

    Answer: Yes they in stock but sorry the price is the updated one as its not easy finding these in the international market as for now.

    Thank you

    Sales Team


  8. Used one

    Posted by Unknown on 7th Nov 2010

    Du u guys have a used one of iphone 3GS 32 GB? if so whats the price?

    Answer: We can get you one for around Rs 42,000

    Thank you

    Sales Team


  9. Warranty??

    Posted by Farhan on 14th Sep 2010

    Please tell me whether these phones have any warranty or not? Are these brand new? Software unlocked and factory unlcoked, are these both never used phones.

    Answer: The phones are brand new and are software unlocked. These phones have never been used as that is what brand new means . All iPhones come with a 1 Year warranty but just for its software.

    Thank you

    Sales Team


  10. repairs etc

    Posted by Zia Khalid on 26th Aug 2010

    If I buy Iphone 3GS from you and it something breaks etc, can you repair it?

    If you don't would APPLE representatives in Pakistan accept it as an Apple product and repair it as they would repair something they have directly sold?

    Please answer this as it is very important.

    I think if someone buys from you, the official Apple guys would not really entertain us?

    Answer: We really do not have any official dealer in Pakistan dealing in the iPhone so all we can offer is repairs from our end in case something happens. We have out own service center.

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 30 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock