ajax-loader  Loading... Please wait...

Dell Venue Pro



RRP:
Rs0
Availability :
Out Of Stock
Product ID :
13996
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

 

Description: Dell Venue Pro Windows Phone 7 Smartphone

A phone that gets you, the Dell Venue Pro is all about bringing everything that's important to you. Smart tiles on your home screen constantly update with live information letting you stay up-to-date with a single glance. Zune music player brings the best music to you, Bing maps help you find your way and the market place lets you discover new apps. 

What we say:

Part of the first wave of Windows Phone 7 devices, the Dell Venue Pro makes its entry with an impressive bang. Out of the gate you get amazing music and video playback, access to an impressive number of apps, Xbox Live games an on-line play, all wrapped up with a next generation interface that suddenly makes everything before it look old. The slide out vertical keyboard is the icing on an already impressive cake. If you want to see what the next generation of mobile phones will look like, the Dell Venue Pro and its Windows Phone 7 OS is where you should be looking.

 

Features:
Operating System Windows Phone 7
Dimensions 121mm (L) x 62.9mm (W) x 15mm (T) / 180g (Weight)
Screen Size
4.1-inch
Camera 5 Megapixel
Memory Type Internal

 




In the box:
  - Dell Venue Pro
  - Battery
  - Charger
  - Data Cable
  - Stereo Headset (Wired)
  - Software CD
  - Quick start guide
  • Shipping Weight: 0.81kg

Technical Details: Dell Venue Pro Windows Phone 7 Smartphone

  • Processor: - Chipset: Qualcomm 8250 SnapDragon - Speed: 1Ghz
  • Battery: - Talk Time: 5 hrs - Standby Time: 336hrs - Capacity: 1400 mAh
  • Display: - 800 x 480 pixels/4.1" - Touch Sensitive(Resistive/Capacitive) - AMOLED
  • Camera: - 5 mega-pixels (auto-focus) - Digital Zoom - LED Flash - Touch Focus - Geo Tagging
  • Video: - Video Recording - LED Video Light - Supported formats: MP4, 3GP, DivX, XviD
  • Music: - Supported formats: MP3, AAC, eAAC+ & WMA
  • Messaging: - SMS - MMS (with video) - E-mail (POP3, IMAP4, Exchange)
  • Memory: - 512MB (RAM) - 1GB (internal) - microSDHC (memory card)
  • Call Features: - Hands Free - Caller ID - Voice Dialling
  • Connectivity: - 2G: 850/900/1800/1900 Mhz (Quadband) - 3G: 900/2100 (Dual-band) - WiFi (802.11 b/g) - HSDPA (7.2Mbps) - HSUPA (5.76 Mbps) - Bluetooth (2.1) - microUSB - 3.5mm Audio Connector
  • Navigation: - AGPS - Digital Compass - Bing Maps
  • Sensors: - Accelerometer - Proximity Sensor - Light Sensor
  • Features: - Web Browser - Office Document Editing (Word, Excel, PowerPoint)

 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 33 | Next

  1. Manufacturing date

    Posted by Ibrahim on 9th Oct 2011

    Hey I want to buy this device from you guys, however I am adamant on knowing the manufacturing date of the stock your offering before buying, as the initial dell venue pro were a little faulty.

    Answer: Could you confirm where we can see the date on the phone and we would be more then happy to tell you about it .

    Thank you

    Sales Team


  2. Mango Update (WP 7.5)

    Posted by Irfan on 8th Oct 2011

    Sir, do you think I didn't visit there site before posting this question before you.

    Dell Inc has determined that they have started shipping 2nd generation of VP in order to keep itself aligned with Windows Phone 7.5

    Now tell me which version you are selling ?

    Answer: We just got the new stock from DELL can you please tell us how to check again and we shall do it this time around for you .. or just call us at our helpline numbers and we shall check that for you.

    Thank you

    Sales Team


  3. Mango Update (WP 7.5)

    Posted by Irfan on 1st Oct 2011

    Does Dell VP support each and every feature of WP 7.5 (mango update) ?

    Answer: Come on visit Dell site and view the specs there.

    Thanks

    Sales team


  4. Price cut

    Posted by Unknown on 25th Sep 2011

    Let me know as soon as price comes down to realistic one as mentioned by below. 30K

    Answer: It depends upon international market when it become low, when it happens the price will automatically cut off.

    thanks

    Sales team


  5. dell

    Posted by Unknown on 22nd Sep 2011

    i'm interested to buy this set, kindly confirm when it's price will reduce

    Answer: This is the best we can offer for now.

    Thank you

    Sales Team


  6. Great set

    Posted by Unknown on 20th Sep 2011

    This is a great mobile phone but please decrease the price a bit. I can understand your problems but 300$ + 45$ (which is 15% sales tax as you say) = 345 = 30000 PKR. You can atleast decrease it to 30000 PKR.
    Your prices are far the best all over the net. HSN ROCKS!

    P.S Any ideas, how much time will it take for the price to decrease?

    Answer:thanksyou so much for taking so much interest in our product but please note that the listed price is discounted one and the same we gor internationally,but on your request i will try my level best to decrease the same with decreasing an international market.

    Thanks

    Sales team


  7. Specs??

    Posted by umer on 20th Sep 2011

    Dear in specifications you have given it says "Memory: - 512MB (RAM) - 1GB (internal) - microSDHC (memory card" i got to know that this phone is in 8gb or 16gb so kindly tell which one you have?
    Also does it support memory card like you say? I read on dell site that it does not. I am confused now so please tell me.
    And last of all the early models of this phone had many hardware issues that were fixed in newer models. Which model are you offering?
    Thanks for your work in providing us with all up to date phones and best prices in WHOLE Pakistan :)
    And sir plz reply quickly as i must make a decision on which phone to buy.

    Answer:Please note that we just copy and paste all the specs of concern side and for this we did the same as well, we will also check upon your request and thanks a lot for rectifying us,You welcome and it is our pleasure, sure we will let you confirm soon.

    Thanks
    Sales team


  8. warranty

    Posted by Unknown on 18th Sep 2011

    what warranty are you offering with this handset ?

    Answer: We are offering 12 months HSN warranty for this set.

    Thanks

    Sales team


  9. Factory Unlocked

    Posted by Talal on 13th Sep 2011

    Is it factory unlocked ?

    Answer:Yes it is.

    Thanks

    Sales team


  10. which one

    Posted by Salman on 5th Sep 2011

    dear ,
    i need to buy a phone in these coming days , kindly guide me which one is better from DROID pro XT610 and DELL VENUE pro. again request for strong reason for betterphone
    kindly reply me ASAP
    thanks

    Answer: I like dell venue pro for my self and for reason please compare all the specs and you will get the same answer.

    Thanks

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 33 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock

Rs. 0 as of 21-06-2016
Rs. 13990 as of 21-06-2016