ajax-loader  Loading... Please wait...

Garmin ASUS Nuvifone G60 (4GB, AT&T)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
9454
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

logo-2-...pnggarmin-asus-nuvifone-g60-1.jpg

Here comes a phone from a GPS manufacturer, The Garmin Asus Nuvifone G60. It cannot be referred as a proper phone, It’s more like a GPS device that has the capability of making calls, sending text messages and basic connectivity features. Let’s get on with the review to explore if the device is any good

Design

g60-2.jpggarmin-asus-nuvifone-g60.jpg

The design of the device is too identical to another phone by a manufacturer who had a really short lifespan in the market; the iMate Jama. Nuvifone G60 has sharp corners, which even of its smaller size, makes it a bit difficult to use.

Features

Display

garmin-asus-nuvifone-g60-asia.jpg

G60 comes with a 3.55 inches display unit. Not to forget that the touchscreen is a resistive touchscreen. The device has a resolution of 272x480 pixels and a pixel density of 155 pixels per inch, which frankly is quite low for a 3.55 inches screen.

3G connectivity

3g-technology.jpg

To unleash the full potential of the device and to fully benefit from all the location based applications, G60 comes with 3G connectivity so that neither the map nor other services load slowly.

Camera

To capture all the valuable moments, the device has a 3.15 MP camera that is auto focus enabled.

 

Camera Sample

g60-sample-800x600-.jpg

Specifications

Platform  Linux
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  No
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes 802.11 b/g
Screen Size  3.55 inches
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  3.2 MP
Camera Flash  No
Processor Type  -
Frequency Band  GSM 850/900/1800/1900
Color Display  Yes
Resolution  272x480 pixels, 155 pixels per inch
Bluetooth  Yes v2.0
Video Recorder  No
FM Radio  No
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes
3G  Yes
GPRS  Yes
EDGE  Yes
Handsfree Speaker  Yes
RAM  128 MB
Internal Memory  4 GB
Expandable Memory  up to 16 GB
USB  Yes v2.0
Talk Time  -
Standby Time  -
Dimension  112 x 58 x 14 mm
Weight  137 Grams
   
   

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

  1. Query regarding Garmin Asus nuvifone A50

    Posted by Shehzad Ahmed on 3rd Oct 2011

    Hello Sales Team:

    I need Garmin-ASUS nuvifone A50. Can you please confirm the availability? i need it in Rawalpindi, as soon as possible. How fast can you ship me and what will be the price of the above mentioned mobile.

    Answer: Please use youpickwebuy.com for getting the same,they will send you the quotation and we will deliver you to with in 5 to 10 working days.

    Thanks
    Sales team


  2. I want buy this

    Posted by Unknown on 1st Sep 2011

    I want to buy this phone with complete accessories and in fair condition at my price range of 8000, Can you please arrange it for me?
    Please let me know at [email protected]

    Answer: Sure but we have now only new one.

    Thanks

    Sales Team
    Sa


  3. Question

    Posted by Umair Khalid on 13th Aug 2011

    Hello, can you please confirm price and avaliability of Garmin-ASUS nuvifone A50?

    Answer: Yes we can get that for you.

    Thank you

    Sales Team


  4. I need Garmin-ASUS nuvifone A50

    Posted by Jahangir Khan on 19th Apr 2011

    Dear Sales,

    I need Garmin-ASUS nuvifone A50 which costs Rs.8000. Can you please confirm the availability?

    Answer; Yeah sure we can get that for you.

    Thank you

    Sales Team


  5. maps of pakistan

    Posted by shahzeb on 25th Feb 2011

    sir am using same set
    can i have maps of pakistan to upload

    Answer: Just download Garmin maps for Pakistan from the net and that should be good enough.

    Thank you

    Sales Team


  6. garmin asus fone

    Posted by tanveer hussain on 1st Feb 2011

    salam sir kiya garmin asus main pakistan ka map hi

    Answer: Yes is mah Garmin kah maps install haan for Pakistan.

    Thank you

    Sales Team


  7. Exchange ..

    Posted by Unknown on 5th Sep 2010

    dear I have HTC touch 2 and want to Exchange with this phone. it has 8months brightex warranty.. plz tell me how much difference I have to pay

    Answer: Please list the product on our website by sending us the pictures at [email protected]

    Thank you

    Sales Team


  8. info

    Posted by Unknown on 12th Aug 2010

    1) it's GPRS supported?

    Answer: Yes it is

    2) Screen size (it's 3.5" or 4 inches display)

    Answer: Please check specs for this info


    Thank you

    Sales Team


Product is Coming Soon Or Out of Stock