ajax-loader  Loading... Please wait...

HP TouchPad (16GB, Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
25967
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

Get more done with the HP TouchPad Wi-Fi 16GB, a tablet designed to work like you do. Connect, play, surf and share more easily. Stay organized by grouping your related activities into card stacks on the brilliant 9.7-inch diagonal LED backlit multitouch display. You can also enjoy more of the web, including sites with Adobe® Flash® content. Hear music the way the artists intended it to be heard with Beats Audio, plus use the front-facing camera and microphone for live video calling. HP webOS helps you multitask seamlessly. Sign in to your online accounts and this HP tablet pulls information together automatically. See your Face book friends’ birthdays in your contacts, compare work and personal calendars side by side, and view your work and personal e-mails together or separately. Just Type lets you create messages, search the web and more without launching an app first. Receive notifications of new messages, e-mails and events without interrupting what’s on your screen. Plus, charge this HP tablet wirelessly using the optional HP Touchstone Charging Dock. The HP TouchPad Wi-Fi 16GB also works better together with other HP webOS devices: Touch to share websites with your HP Pre3 or Veer Smartphone.

 

HP TouchPad Wi-Fi 16GB

Super natural.

Works like you, so you get more done.

OVERVIEW
Next-level Multitasking
Get a simple, natural way to move from one thing to the next. Have related activities automatically grouped together.

 



HP Synergy
Get contacts, calendars, messages, photos, and email automatically synced from sources like Facebook,® Google, and Microsoft® Exchange.1
  • Keep multiple email accounts open at once
  • View work and personal messages together or separately1

 


Just Type
Simply start typing to search the web, update your status, or begin just about anything.2 Think about what you want to do, not how you have to do it.

 



Entertainment Everywhere
Download movies and TV shows, play games, listen to music, read books and magazines, and view photos.3
  • Browse the full web with blazing speed, as well as support for the latest web technologies, including Adobe Flash2,4
  • Hear music the way the artist intended with Beats Audio—only from HP

Beats Audio

 


Video Calling
Have a face-to-face conversation on a large, vibrant screen.5

 



Productivity Powerhouse
Receive a snapshot of new messages, email, and events without being totally disrupted.2 Act on what’s important—ignore what’s not.
  • Work with Microsoft Office files and collaborate with colleagues using Google Docs or Box.net2
  • Print wirelessly to compatible networked HP printers6

 


 

ACCESSORIES

 

HP Touchstone
HP Touchstone
Place HP TouchPad on the dock and it charges automatically, while also launching your Facebook photos, today’s agenda, or other content you choose.7,8

HP Case
HP Case
Lightweight case doubles as a stand.

HP Wireless Keyboard
HP Wireless Keyboard
Ultraslim, ultracompact wireless keyboard.

HP North America Power Charger
HP North America Power Charger
Stay charged at home or on the go with power adapters.

HP Mini Sleeve
HP Mini Sleeve
Carry your HP TouchPad safely using this sleeve accented with the HP Imprint finish with the crystal design. You can also store your power adapter and other small accessories easily using the slide-in pockets on the front.

 

MORE INFORMATION

Datasheet
Datasheet (PDF)
   

 

 

 

 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 48 | Next

  1. for student

    Posted by saad habib on 10th Oct 2011

    do you guys offer concession for students plz answer

    Answer: All kinds of discounts are already put on these already.

    Thank you

    Sales Team


  2. hp touchpad customer

    Posted by Ali on 10th Oct 2011

    Hey...I bought a touchpad from u guys..It was 32gb version..Now I have sold it of 34000 :-) ..Is'nt that great????

    Answer: Wow .. hehe that is real good news .. Well best of luck in getting another great deal from HSN

    Thank you

    Sales Team


  3. thanx

    Posted by homeshopping fan on 10th Oct 2011

    thanx homeshopping. you guys rocks

    Answer: You are always welcome :D

    Thank you

    Sales Team


  4. wanted to buy soon

    Posted by homeshopping fan on 10th Oct 2011

    hey guys I want to buy this tablet and I am really intrusted to buy that tablet but due to high price it is out of my range can you guys reduce the price a little bit to 25000 RS so that I and others start buying it again.
    one more question as i am a student do you guys offer concession for students

    Answer: Thank you for liking the tablet and for the kind words . we are trying our best to bring the prices down for you guys and shall bring it down for sure.

    Thank you

    Sales Team


  5. Discontinued

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    Hasn't this product been discontinued and it was for sale at 99$ so why are you selling it for such a high price?

    Answer: We offer you that price on whicwe got internationally.

    Thanks

    Sales team


  6. Warranty

    Posted by AWAIS. on 2nd Oct 2011

    what is a software warranty?

    Answer:It is in 12 months international warranty.

    Thanks

    Sales team


  7. HP TOUCHPAD

    Posted by AWAIS on 1st Oct 2011

    I WANNA ASK
    IS THIS PRODUCT IN WARRANTY?
    HOW LONG IT WILL TAKE TO SHIP TO FAISALABAD?
    WHATS IN THE BOX?
    I WANT CASH ON DELIVERY OPTION.


    Answer: Yes it comes with a 1 Year software warranty and yes we do offer cash on delivery in your city.

    Thank you

    Sales Team


  8. HP TOUCHPAD BUYING

    Posted by AWAIS on 1st Oct 2011

    I WANNA ASK ARE THESE TOUCHPADS NEW AND IN WARRANTY?
    WHAT WILL BE THE ESTIMATED SHIPPING TIME?
    WHAT ARE THE ACCESSORIES?

    Answer:Sure these are new and brand new one,it will take 24 to 48 hours for this,all accessories are included which we got internatinally.

    Thanks

    Sales team


  9. INTERNATIONAL PRICE

    Posted by Arslan Maqsood on 30th Sep 2011

    Dear HSN,

    Here you go with the link of HP's USA website which shows 16GB for $100 and 32GB for $150.
    So kindly have mercy on us and reduce prices now.

    http://www.hp.com/united-states/webos/us/en/shopping-touchpad.html

    Thank You.

    Answer: Sorry but they are all sold out please check this link

    http://www.hp.com/united-states/webos/us/en/tablet/touchpad-availability.html

    Thank you

    Sales team


  10. windows 8

    Posted by Pir on 30th Sep 2011

    Can we install windows 8 or windows 7 into this tablet?

    Answer: Come on you can se the specs of this tablet on HP side.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 48 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock