ajax-loader  Loading... Please wait...

HP iPAQ Voice Messenger



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
9483
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

 

The HP iPAQ Voice Messenger maybe a compact mobile phone but it still is a very powerful one, you will get the likes of 3G, GPS, email and of course voice. Pretty smart looking handset which is pretty small in size but pretty big in features.

 

Battery - 1260 mAh Lithium-Polymer Removable and Rechargeable.

Camera - 3.1 megapixel camera 2048 x 1536 pixels with LED flash and autofocus, plus video as well.

Data Features - GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots, 32 - 48 kbps), 3G (HSDPA/7.2 Mbps), EDGE Class 10 (236.8 kbps), HSCSD, v2.0 microUSB, Bluetooth v2.0 with A2DP, plus Wi-Fi 802.11b/g.

Display - 2.4-inch TFT display (65K colours, 240 x 320 pixels), plus QWERTY keyboard.

Size and Weight - 114 x 50 x 13.6mm and weighs 107 grams.

Networks - 2G Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, plus 3G Network: HSDPA 900 / 1900 / 2100.

Memory Features - 128MB RAM, 256MB ROM, microSD (TransFlash) card slot which handles up to 8GB, Phonebook has unlimited entries and fields plus Photocall, you also get unlimited call records.

Sound - MP3 and AAC ringtones, plus downloadable polyphonic, it also has speakerphone and vibration alert.

Other Features

  • Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard OS
  • Instant Messaging
  • Microsoft Outlook Mobile for push eMail (from Exchange, IMAP or POP3)
  • MMS & SMS Messaging
  • Qualcomm MSM 7201A 528 MHz CPU
  • Opera Browser, HTML (PocketIE) & WAP 2.0/xHTML
  • GPS with A-GPS support
  • Games
  • Java MIDP 2.0
  • Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)
  • Voice memo
  • Media player
  • T9

 

 

Technical Specification of HP iPAQ Voice Messenger

Operating  System - 
Windows Mobile 6.1 Standard

Processor - 
Qualcomm 7201A 528MHz

Memory - 
128 MB SDRAM 
256 MB flash ROM

Display – 
2.4” transmissive TFT, 64K colours, 320 x 240 pixel non-touch screen display with LED backlight 
Input – 
20-key keyboard with alphanumeric/QWERTY layout 
5-way optical navigation key 
2 soft keys, send / end buttons 
Camera button 
Keyguard button 
Ringer / sound switch 
Volume control 
Voice command 
Connectivity – 
Integrated WLAN 802.11b/g with WPA2 security 
Bluetooth 2.0 with EDR 
Micro-USB connector for synchronisation and charging

Expansion – 
Micro SDHC card slot – supports up to 8GB 
Operating Frequency – 
3G wireless broadband connectivity for voice and data, Tri-band UMTS (900/1900/2100 MHz), HSDPA Category 8 (up to 7.2Mbps downlink) and HSUPA Category 5 (up to 2Mbps uplink), Quad-band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)

Audio – 
Integrated microphone, receiver, speaker and wired stereo headset

GPS - 
Integrated GPS navigation (Assisted GPS) 
Software Included – 
Operating system applications: Microsoft Office Outlook Mobile, Microsoft Office Mobile, Internet Explorer Mobile, Windows Media Player Mobile, Windows Live, Microsoft Internet Sharing

Value add applications:HP Data Connect, HP SIM Manager, HP Power Save Mode, HP Help and Support, HP Keyboard Backlight, HP Light Sensor, HP Asset Viewer, Opera Browser, Sun JVM, Westtek Jetcet PDF Viewer, Westtek Jetcet Print, Google maps mobile and 30 Day Trial for Turn-by-Turn Navigation 
Camera – 
3.1 Megapixel autofocus camera, 5X digital zoom, 320 x 240 QVGA resolution, 640 x 480 VGA resolution, 1280 x 960 SVG resolution, 1280 x 1024 SXGA resolution, 1600 x 1200 UXGA resolution, 2048 x 1536 QXGA resolution, LED flash

Battery – 
Removable/rechargeable 1260 mAh Lithium-Polymer (user changeable)

Dimensions (W x D x H) – 
5.0 x 1.36 x 11.4 cm

Weight – 
107g

 

 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 113 | Next

  1. HP ipaq in exchange for Blackberry 8320 Curve (Part2)

    Posted by [email protected] on 4th Oct 2011

    Dear where I find "sell with us section" for selling my BB 8320

    Answer:Please use http://homeshopping.pk/pages/Sell-With-Us.html this link for this.

    Thanks

    Sales team


  2. HP ipaq in exchange for Blackberry 8320 Curve

    Posted by Yasir Ali on 4th Oct 2011

    Hey folks I wanna exchange my BB 8320 curve with new HP ipaq. Please let me know about your offer for my BB 8320 curve its condition is 7/10 without charger only box and data-cable available.

    Answer: Please listed your phone on sell with us section for selling it.

    Thanks

    sales team


  3. hp ipaq

    Posted by Muhammad Haris on 22nd Sep 2011

    Aoa
    i want to sale my hp ipaq one month used. can you buy it and in which price???????

    Answer:please list your set on sell with us section as it will be very benificial to you for selling it.

    thanks

    Sales team


  4. information about its warranty

    Posted by ali on 26th Aug 2011

    sir.......it(hp ipaq) is in warranty or not????????????????

    Answer: yes we are providing you 12 months HSN warranty.

    Thanks

    Sales Team


  5. HP ipaq in exchange for my samsung set

    Posted by Noman on 18th Jul 2011

    I have a samsung C3222 chat mobile phone, can you offer me HP Ipaq in exchange for my set plus any difference

    Answer:In order to exchange this we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk

    Thanks

    sales team


  6. HP iPAQ Voice Messenger

    Posted by umer on 15th Jul 2011

    are you giving the warranty of HP iPAQ Voice Messenger or not ?if yes then it is of mz or united orany other...

    Answer: Yes we are offering you 12 months HSN warranty dear.

    Thanks

    Sales Team


  7. HP iPAQ Voice Messenger

    Posted by umer on 15th Jul 2011

    are you giving the warranty of HP iPAQ Voice Messenger or not ?if yes then it is of mz or united orany other...

    Answer: Yes we are offering you 12 months HSN warranty dear.

    Thanks

    Sales Team


  8. Want to sell my IPAQ

    Posted by Mohammad Jawad on 14th Jul 2011

    Hi....I have a Brand NEW box pack HP IPAQ Voice Messenger not even a single min used with all original accessories just bought it from Abu Dhabi :) I just want to know if you are interested please tell me how much you offer me.

    Answer:In order to sell your product we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk
    Thanks


  9. want to exchange it with my phone

    Posted by Osama Abbasi on 12th Jul 2011

    aoa. i really am liking this phone and want to know if there is a way you can give me a deal to exchange my samsung [email protected] b3410W (1 yr used no scratches complete box+accessories) with this one. pls reply soon

    Answer:In order to exchange this we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk

    Thanks

    Sales Team


  10. BATTERY FOR HP IPAQ VOICE MESSENGER

    Posted by Rana Sajid Hussain, Faisalabad on 11th Jul 2011

    AOA. I want a new battery for my HP IPAQ Voice Messenger. What would it cost me in Faisalabad and what would be the timings of it (Stand By and Talk time).

    Answer: Please go through ebay.com for purchasing it, we will deliver you it will charge 300/- for delivey in LHR.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 113 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock