ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC 7 Mozart (Black)

Availability :
Sold Out
Product ID :
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description



Presenting the smartphone that is ready to revolutionize your Windows Phone experience, HTC presents its Windows Phone 7 running smartphone, the HTC 7 Mozart. The HTC 7 mozart comprises a 3.7" ample screen, 1 GHz Scorpion Snapdragon processor, 576 MB ram and Adreno 200 for taking care of the graphical requirements. It runs on Microsoft Windows Phone 7 OS and is backed by a solid 8 MP camera making it ever-ready to become your daily companion that is ready for every challenge you present it with.








The HTC 7 Mozart features a plastic-metal mix body work which you will surely fall in love with. The HTC 7 Mozart is pocket friendly, comfortable to operate owing to excellent ergonomics and is fingerprint resistive to an extent. The sleek and stylish look of the new HTC 7 Mozart will definitely win over the hearts of many. The front of the HTC 7 Mozarts consists of screen and 3 capacitive touchscreen menu buttons for navigation.

1331369965-327822822-1-htc-7-mozart-8gb-upgraded-to-windows-phone-75-mango-latest-see-post-must-islamabad11.jpg    htc7mozart11.jpg


htc-7-mozart-all74811.jpg   1545318570-1626397081-o11.jpg






Quality Audio

The HTC 7 Mozart comes equipped with SRS and Dolby Mobile Sound enhancement. Enjoy music as it was meant to be enjoyed on the HTC 7 Mozart. Enjoy rich vocals with decent bass and great volume levels. Hear more, hear clear with the all new HTC 7 Mozart.



Windows Phone 7

Enjoy the fresh look of the totally redesigned Microsoft Windows Phone 7. This Windows Phone 7 OS has been trimmed down to give a sleek appeal and facilitate the consumer in his day to day usage. You will find all your favorite apps and programs neatly categorized that help simplify the operating system along with giving it a fresh appeal. Enjoy Windows Phone 7 in its prime on the HTC 7 Mozart.



htc-mozart-198385986-17419411.jpg   htc-7-mozart-pictures-211.jpg   custom-htc-7-mozart11.jpg




The camera on the back of the HTC 7 Mozart is 8 MP and is capable of recording HD 720p videos. Camera features include autofocus and face detection. Xenon flash is on board to deliver crisp and vibrant photos, even in low light. 




Camera Samples


7mozartcam2010-10-19-71.jpg   7mozartcam2010-10-19-51.jpg  7mozartcam2010-10-18-11.jpg




the-htc-7-mozart-unboxed12.jpg   htc-7-mozart-unboxing1234.jpg




Platform  Microsoft Windows Phone 7
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  No
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes 802.11 b/g/n
Screen Size  3.7 inches
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  8 MP
Camera Flash  Yes, Xenon
Processor Type  1 GHz Scorpion Snapdragon QSD8250
Frequency Band  850/900/1800/1900
Color Display  Yes, 16M
Resolution  480 x 800 pixels  (252 ppi)
Bluetooth  Yes v 2.1
Video Recorder  Yes 720p
FM Radio  Yes
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes
3G  Yes
Handsfree Speaker  Yes
RAM  576 MB
Internal Memory  8 GB
Expandable Memory  No
USB  Yes microUSB v 2.0
Talk Time  up to 6 hours 40 minutes
Standby Time  up to 360 hours
Dimension  119 x 60.2 x 11.9 mm
Weight  130 g

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 66 | Next

  1. outlet information in khi

    Posted by Fahad on 5th Oct 2011

    where is ur outlet in khi?

    Answer:here is an address for your refence


    Sales team

  2. Is it android operated or windows operated cell phone?

    Posted by Unknown on 3rd Oct 2011

    kindly let me know whether it is windows operated or andriod operated

    Answer: Kindly review the specs as every thing is already mentioned on it.


    Sales team

  3. want to buy.......

    Posted by Unknown on 28th Sep 2011

    Can I buy this set on installments???? as I m karachi citizen n card holder too.... waiting for ur reply.....

    Answer: So sorry as installments are on hold now a days.

    Sales team

  4. Availability

    Posted by Arsalan on 14th Sep 2011

    HTC mozart isnt available anywhere in the market. Are u still selling this product?

    Answer: Kindly call to our admin office for the same inquiry.


    Sales team

  5. HTC Mozart?

    Posted by Unknown on 10th Sep 2011

    Sir Is HTC 7 Mozart better or Samsung's Galaxy Ace?
    What does your hands-on experience tell you?

    Answer:Both are the best one but i would like to prefer you Galaxy ace, our experience tellthat both are the best one.


    Sales Team

  6. discount

    Posted by Unknown on 2nd Sep 2011

    are your prices fixed or do you encourage bargains?thnx

    Answer: these are fixed one as we aleady include most of the dicount there.


    Sales team

  7. ISB/RWP

    Posted by Nadia on 26th Aug 2011

    When will you offer installments services in isb/rwp?

    Answer:It will be in future soon.


    Sales team

  8. Price Changes

    Posted by Nadia on 24th Aug 2011

    Why have you increased the price of Mozart....i could afford it only at 24990....

    Amswer:We didnt increase frm our hand we have got the same internatioanlly.


    Sales Team

  9. hey

    Posted by Unknown on 22nd Aug 2011

    plz review the price ...thnx..

    Answer: We wil !l as we get the new stock.


    Sales team

  10. sir i want to know if it is available

    Posted by Unknown on 12th Aug 2011

    sir i want to know if it is available in 16gb ?

    Answer: We only have the listed one .


    Sales team

Showing reviews 1-10 of 66 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock