ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC Desire S (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
17055
Seller:
Brand:
Condition:
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

HTC Desire S Android 2.3 Mobile Phone

Factory Refurbished


  

Technical Details: HTC Desire S


  • Dimensions (width x height x depth): 59.8 x 115 x 11.63mm
  • Weight: 130g with battery
  • Display: 3.7 inch touch screen with 480 x 800 resolution
  • CPU speed: 1GHz
  • Platform: Android™ with HTC Sense™
  • Memory:
    • Internal phone storage: 1.1GB
    • RAM: 768 MB (The actual available internal phone storage may differ depending on the software configuration of your phone)
    • Expansion slot: microSD memory card (SD 2.0 compatible)
  • Camera:
    • 5 megapixel color camera with auto focus and power LED flash
    • 720p HD video recording
    • VGA colour fixed focus front camera
  • Sensors:
    • G-Sensor
    • Digital compass
    • Proximity sensor
    • Ambient light sensor
  • Connectors:
    • 3.5 mm stereo audio jack
    • Standard micro-USB (5-pin micro-USB 2.0)
  • Multimedia:
    • Audio supported formats:
      • Playback:.aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)
      • Recording:.amr
    • Video supported formats:
      • Playback:.3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3)
      • Recording:.3gp
  • Network:
    • HSPA/WCDMA: Europe/Asia: 900/2100 MHz
    • Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
  • GPS: Internal GPS antenna
  • Battery:
    • Battery type: Rechargeable Lithium-ion battery
    • Capacity: 1450 mAh
    • Talk time:
      • Up to 435 minutes for WCDMA
      • Up to 590 minutes for GSM
    • Standby time:
      • Up to 455 hours for WCDMA
      • Up to 430 hours for GSM
  • Internet:
    • 3G: Up to 14.4Mbps download speed, up to 5.76Mbps upload speed
    • GPRS: Up to 114 kbps downloading
    • EDGE: Up to 560 kbps downloading
    • Wi-Fi®: IEEE 802.11b/g/n
  • Bluetooth®:
    • Bluetooth® 2.1 with FTP/OPP for file transfer
    • A2DP for wireless stereo headsets
    • PBAP for phonebook access from the car kit

 

 

 

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 101 | Next

  1. Warranty

    Posted by Abuzar on 7th Oct 2011

    Does the 12 month HS warranty include both software and hardware like HTC's official store in Mall of Lahore? Some shops in Hafeez Center give software warranty which is as good as nothing.

    Answer: Yes it comes with a 1 Year software and a hardware warranty and we consider our warranty to be the best as compared to any other.

    Thank you

    Sales Team


  2. desire s

    Posted by Moiz on 28th Sep 2011

    do u have a used phone ??

    Answer: We have used one, but this one is not available in used.

    Thanks

    Sales team


  3. colour

    Posted by hamza on 17th Sep 2011

    i want to buy htc desire s in which color will you offer i want to buy in white

    Answer:We offer you that color which is already listed on the site.

    Thanks

    Sales team


  4. want to ask abt warrenty

    Posted by noman on 14th Sep 2011

    do dis product come with 1 year warrenty

    Answer: Yes it comes with 12 months HSN warranty.

    Thanks

    Sales Team


  5. want to ask abt warrenty

    Posted by noman on 14th Sep 2011

    do dis product come with 1 year warrenty

    Answer: Yes it comes with 12 months HSN warranty.

    Thanks

    Sales Team


  6. want to ask abt warrenty

    Posted by noman on 14th Sep 2011

    do dis product come with 1 year warrenty

    Answer: Yes it comes with 12 months HSN warranty.

    Thanks

    Sales Team


  7. Price

    Posted by Fahad on 11th Sep 2011

    it's for 36,500 at ishopping.pk, and I seriously would not want to order anywhere but here. Please see if anything can be done :-)

    Answer: Please call imediately on our office for the same.

    Thanks

    Sales team


  8. Price?

    Posted by Fahad on 10th Sep 2011

    Are we getting to see a decrease in the price as yet or shall we proceed to order it from ishopping.pk or get from open market? Don't really want to do that because of the satisfaction I get from shopping here, but seems like there's no other choice :-/

    Answer: As you got satisfaction from us so why you want to go any where, at what price are you getting the same from open market???

    Sales Team

    Thanks


  9. Price

    Posted by Unknown on 1st Sep 2011

    Hi ya, its been a long time since you updated prices of HTC sets. ishopping is offering desire S at 36500 since a long time, and you guys still are at 38000. even though you guys are famous for best rates in Pak. hoping for better prices soon. thanks

    ANswer: You welcome but we would like to tell ou that we have to pay 15% sales tax thats why there is slightly differencebuy any how we will try to reduce it as soon as possible.

    Thanks

    Sales Team


  10. hi

    Posted by ahmed on 27th Aug 2011

    i want to buy in which colour is this in this range i want to buy the best htc mobile thi the best or any other

    Answer:We have only that one which is listed on the site.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 101 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock