ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC Evo 3D (Black)

Availability :
Sold Out
Product ID :
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description



Forget Glasses and View it in 3D right from your Smartphone. Yes its 3D and its on a Phone. The HTC Evo 3D captures Photos and Videos in 3D plus you can see them without glasses. And thats not all the Phone runs on Android 2.3 with a Dual Core Processor. The HTC Evo 3D has everything you need for an incredible smartphone experiance.








The Body of the HTC Evo 3D is made from a high quality glossy plastic. The Phone is thin, less bulky and offers a great premium feel with the 3D Camera at the back.








The HTC Evo 3D runs on Android 2.3 Gingerbread and Sense 3.0. Powered by a 1.2 GHz Snapdragon Processor and 1 GB RAM. The HTC Evo 3D works flawlessly without any lag even in 3D Applications.



Capture it in 3D and View without Glasses with the HTC Evo 3D


The 3D Camera on the HTC Evo 3D allows you to Capture Stunning Photograph and Videos in 3D and you can view them from your Phone without glasses. Moreover the 3D Supported Device allows you to stream 3D Videos Online.










Platform Android v2.3 Gingerbread
Touch Screen Yes
Dual Sim No
Dual Camera Yes
QWERTY Keyboard No
Wi-Fi Yes
Screen Size 4.3 inch
Camera Phone Yes
Camera Pixel 5.0
Camera Flash Yes
Processor Type 1.2 GHz Dual Core Snapdragon
Frequency Band GSM 900 / 1800 / 1900
Color Display Yes
Resolution 540x960
Bluetooth Yes
Video Recorder Yes
FM Radio No
MP3 Player Yes
Web Browser Yes
3G Yes
Handsfree Speaker Yes
Internal Memory 8 GB
Expandable Memory Yes
Talk Time Up to 9 h
Standby Time Up to 435 h
Dimension 126 x 65 x 12.1 mm
Weight 170g

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 28 | Next

  1. exchange with Galaxy S2

    Posted by Unknown on 3rd Oct 2011

    i hv a scratchless galaxy S 2 less than a month use condition like brand new , with front n back protector on , how much extra i hv to pay to get this ????

    Answer: We can offer you Rs 38 K for the S II and then you can pay the rest on top to get the Evo 3D

    Thank you

    Sales Team

  2. where is your price matching policy?

    Posted by Sherry on 27th Sep 2011

    If u have seen shophive than why are u not reducing price?

    Answer:Can you provide us the same link as we have a price matching policy.


    Sales team

  3. Price from shophive

    Posted by Sherry on 19th Sep 2011

    Shophive are selling it for

    Answer:Seen, We will Also try to reduce the same price as we have a price matchimg policy.


    Sales team

  4. Warranty ????

    Posted by laila on 15th Sep 2011

    Do you guys give warranty with this mobile ? and secondly would u happen to know anything about its resale value as i would not like to get stuck with a phone, if yes plz share. xoxo

    Answer:Yes it is in 12 months HSN warranty, sure it has a good resale value as well.


    Sales team

  5. ??????

    Posted by Unknown on 12th Sep 2011

    First I would like to say that u guys are doing a great job!
    But I'm a little bit disappointed as my previous comments were not uploaded:((((
    I had info to share and questions to ask but none of my comments are being showed on the site...
    I would really like if u guys showed my previous comments.

    Answer:Thanks for appreciating ur services can you post your comments again with your name????


    Sales team

  6. Help?

    Posted by Saad on 10th Sep 2011

    A.O.A,first of all hats off as u guys are doing a wonderful job,no matter what anyone say,i think u are offering the best prices for all the handsets,anyway finally the day which i was waiting for has arrived,i will be getting rid of my beloved X10 now,but the i am a bit torn what to go for,can u guys pls help me out that according to your personal experience should i go for Sensation,SGS II OR EVO 3d,i would really appreciate if u can solve my problem as i am unable to decide,and oh yeah it would be better if u tell me between SGS II and Sensation,coz i would never like to have 5 megapixels camera(though dual ones)after already using an 8 megapixels camera on my X10,i am eagerly waiting for your reply,hope u will help me to get out of this situation,Regards!!!

    Answer: Thanks for kind words for us, I would like to prefer SGS2 for you as it is fantastic one and one of the best cell among other.


    Sales Team

  7. price issue

    Posted by waleed on 9th Sep 2011

    hi, i really like this phone but the price you guyz are charging is way too high.. pls reconsider the the price, here in karachi sellers are charging me 56k. pls consider the price.

    Answer: The price that we are offering is the best price we can give then any other shops or websites. We are importing these phones directly sealed packed from the vendors. As far as the local sellers are concerned the might be selling refurbished phones or which are repacked again. We can assure you the phone we are providing is 100 percent brand new n factory packed and we are offering the lowest price in Pakistan.

    Sales team

  8. homeshopping best

    Posted by [email protected] on 6th Sep 2011

    i buy this set in lahore .price in lahore without waranty 65000 with out logo unlock set.mein humesha homeshopping say hhi khareedta hoon urr shayaan is best best person in homeshopping.iss dafa juldi k chakar mein lahore say hi khareed lya mein sumjhata hoon k homeshopping walo k rate bohat bohat ache hein phir pata nahi kaoyn loog in rates say bhi kum kharedna chahte hein

    Answer: thaks a lot for kind words for us.


    Sales team

  9. ok but/....

    Posted by Shahrukh syed on 4th Sep 2011

    OK i accept thatu have to import and u have t pay 15% tax on it , but cant you change your source of getting these and get these cells from where dealers in lahore are getting it so u can give tough competition and low priced sets to people..

    Answer: Well I can assure you that our prices are the best and better then any online dealer.

    Thank you

    Sales team

  10. plz ...

    Posted by Shahrukh syed on 2nd Sep 2011

    In lahore we are getting it for 53999/= .. but the problem is , I live in Karachi and rite now donot have any plans to visit lahore yet , so plz bring the price down to 53999/= k so i can buy it ....

    Answer: As you know hat we have to import all items and for this we have to pay 15% sales taxthats why there is some price difference occurs and for further inquiry kindly call to our admin office.


    Sales Team

Showing reviews 1-10 of 28 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock