ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC Legend Black



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
24999
Seller:
Brand:
Condition:
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

feature-bar.png

htc-logo.jpg

Here we bring you one of the first phones to run android; The HTC Legend. This was the time when people started to know about android and the time when it spread like a wildfire. HTC Radar is amongst the 2010 lineup manufactured by HTC hence is amongst the ancestors of all current HTC devices. Legend comes with a 3.2 inches screen, 600 MHz processor, Adreno 200 graphics processing unit, 384 MB of ram, android v2.1 éclair and much more.

Design

htc-legend-black.jpghtc-legend-black-used-1-800x600-.jpg

HTC legend is has a really unique design. The device has a rectangular frame and the corners of the device are round rather than flat. The interesting part of the design is the bottom of the device which is curved out and resembles the chin on our face. The chin makes the device easier to hold in hand but the looks then are a big question. Other than that, Legend is quite a sturdy device, the aluminum gives an amazing feel when in hand. All this comes in a package weighing 126 grams only. The small screen size makes the device really compact with the following dimensions: 112 mm (tall) x 56.3 mm (wide) x 11.5 mm (thick)

Features

Performance

snapdragon-logo.jpg

The gadget comes with a Qualcomm processor clocked at 600 MHz, an adreno 200 GPU for the graphic needs of the user, and 384 MB Ram. Considering the age of the phone, the hardware is not bad at all. The device still can fulfill the needs of people who just need a phone for portability and a few light fun applications of android.

Display

 

HTC legend features a beautiful AMOLED 3.2 inches capacitive touch screen that has a resolution of 320*480 pixels and a pixel density of 180 pixels per inch. The display is multi touch enabled which means that it can take inputs from more than one finger at a time. The display is covered by Gorilla glass so that the screen underneath is protected and a few falls to the ground are not an issue.

Extra storage at your finger tips

sandisk-microsd-32gb.jpg

Record videos, take images, download songs and fulfill all your media needs without even thinking about storage. All this is made possible thanks to the external Micro SD card support. The device supports a micro SD card up to 32GB without breaking a sweat.

Optical track pad

htclegendreview-2.jpg

Another interesting feature of this legend is the optical track pad is offers. Have oily hands and don’t want to use the screen to scroll through pages and applications? Not an issue. Just swipe your finger over the optical track pad and woala, scroll without touching the screen.

Android unleashed

eclair.jpg

The power of android is what makes the device further special. HTC legend comes with Android v2.1 éclairs out of the box with no further software updates. This means either you are stuck at android v2.1 éclair or you use non official and risky ways to keep the software updated that is by custom ROMs.

Camera

The imaging department of the device offers a 5 Megapixels image sensor that is also capable to record videos. The camera is backed up by a LED flash so that low light imaging is not a problem. Sadly, the device does not come with a front facing camera hence video calling can’t be done using the device

Camera Samples

htc-legend-sample-1-800x533-.jpghtc-legend-review-samples-09-800x533-.jpgoutdoor-800x533-.jpg

Specifications

Platform  Android v2.1 eclair
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  No
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes 802.11 b/g
Screen Size  3.2 inches
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  5.0
Camera Flash  Yes
Processor Type  Qualcomm 600MHz ARM 11
Frequency Band  GSM 850/900/1800/1900
Color Display  Yes
Resolution  320*480 pixels, 180 pixels per inch
Bluetooth  v2.1
Video Recorder  Yes
FM Radio  Yes
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes
3G  Yes
GPRS  Yes
EDGE  Yes
Handsfree Speaker  Yes
RAM  384 MB
Internal Memory  512 MB
Expandable Memory  up to 32 GB
USB  MicroUSB v2.0
Talk Time  Up to 7 hours
Standby Time  Up to 440 hours
Dimension  112 x 56.3 x 11.5 mm
Weight  126 Grams
   
   

Thank You and keep visiting Homeshopping.pk

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

  1. Still available?

    Posted by Haris on 9th Oct 2011

    Is it available in Faisalabad? does it come with warranty? Is it brand new?

    Answer: Yes it is and it also comes with warranty.

    Thank you

    Sales team


  2. want to buy from your outlet

    Posted by Khalid Nasir on 30th Sep 2011

    kindly let me know that if there is any outlet of yours at Rawalpindi, i want to hav it from any of ur nearest outlet and kindly giv me price with 4GB SD

    Answer: We do not have a outlet in ISL and we can offer you Cash on delivery service for your area.

    Thank you

    Sales Team


  3. Islamabad availability

    Posted by Awan on 30th Sep 2011

    AOA dears,
    Do U ppl have any outlet in Islamabad/Rawalpindi ? kindly intimate address n phone numbers of that sale point.
    thanx.

    Answer: Sure kindly use http://homeshopping.pk/pages/Contact-Us.html this link for all adressess outlet.

    Thanks

    Sales team


  4. is this 1st copy of htc legend or it is original?

    Posted by Abdul Wahab on 24th Sep 2011

    a.o.a i am interested to buy this product from u but i am not sure about its warranty and want to know whether it is same as it z available in market or it is manufactured by some other country as 1st copy of htc legend

    Answer:We are offering you 12 months HSN warranty which is software and hardware as well,yes it is an orignal one aso dont get worried and place an order:)

    Thanks

    Sales team


  5. Thanks

    Posted by Taha on 24th Sep 2011

    Thank you for your prompt reply. I wanted to know the final receipt price on arrival?.

    With 16GB SD
    With 8GB SD
    without SD

    Just to avoid any COD Charge's do you have any collection point in Karachi, Because I've hardly managed the whole amount. As I'm getting it on 23.8K from the market brand new but that's without warranty so, i think 25k is quite decent price for it. Do you guys open at Sunday?

    Warm regards.

    Answer: Thank you for liking the product and the service being provided against it . yes you can take it from the Karachi outlet and avoid the charges but it would have to be on Monday.

    Thank you

    Sales team


  6. Stock Check.

    Posted by Taha on 23rd Sep 2011

    Hey, Can you still have this phone in stock? If, yes is this new? and is it unlocked? does it have any logo like orange, Vodaphone. How much time does the Delivery takes in Karachi, any collection point?


    Warm regards.

    Answer: yes we have,it is brand new,sure it is unlocked, it will take 24-48 hours for deliverin it in Karachi on your door step.

    Thanks

    Sales team


  7. Hi Sales Team

    Posted by Umair on 19th Sep 2011

    Which one will you prefer HTC Legend or HTC wildfire S.
    AND kindly let me know if it is available in stock with all colors or not?

    Kindly reply...

    Answer: Both are best one Umair, but i would like to prefer you Wildfire S because simply I like it:)...Sure it is..

    Thanks

    Sales team


  8. about set

    Posted by Ghazanfar Ali on 18th Sep 2011

    sir does this set has warenty?

    Answer: Yes it has 12 months HSN warranty.

    Thanks

    Sales team


  9. waiting 4 reply

    Posted by owais on 17th Sep 2011

    sir what is the leatest price of new htc legend black colour in pakistan

    Answer: the required price is listed on our site.

    Thanks

    Sales team


  10. HTC Thunderbolt querry!

    Posted by uzair on 26th Aug 2011

    Can you please let me know the price for HTC Thunderbolt? Is it available?

    Answer: No please use our Ebay link for this.

    Thanks

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 14 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock