ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC Wildfire (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Out Of Stock
Product ID :
19687
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

                                                                                           

Check Facebook, Twitter and Flickr at the same time

With Friend Stream, you can see all your friends’ Facebook updates, Tweets and Flickr photos on the same screen. It updates itself automatically. And when you want to update your own profiles, you can update them all in one go.

Check Facebook, Twitter and Flickr at the same time

Our next-generation Caller ID

When someone calls you, your Caller ID doesn’t just tell you their name and number any more – it tells you useful stuff like their Facebook status and birthday date, too.

Our next-generation Caller ID 

Recommend apps straight from
your phone

Want to tell someone about an app? Send them a link straight from your phone to theirs. There are thousands of apps available on Android Market – including games, social-networking apps and new arrivals every day.

Recommend apps straight from your phone

Keep your friends one tap away

Use the People Widget to find any group of friends straight from your home screen. Calling, texting or emailing them is only one tap away.

Keep your friends one tap away

Get news flashes on your phone

With our News app, choose what websites or blogs you want to hear from, then have their latest news delivered right to the palm of your hand.

Get news flashes on your phone

Whatever you need, one tap away

You can include whatever features you want on each of your seven home screens, and arrange them just by moving your finger. So everything you use most often is one tap away.

Whatever you need, one tap away

Find things faster with Leap view

With a single tap or pinch, Leap view shows you thumbnails of all seven of your Home Screen panels at once. To choose one, just tap it. Simple.

Find things faster with Leap view

Much better browsing

The HTC Wildfire comes with full Flash support for online video, pinch-to-zoom page resizing, and auto rotation from portrait to landscape. It also comes with useful reference tools like one-touch dictionary, translation and Wikipedia lookup.

Much better browsing

The phone that minds its manners

We’ve added our new polite ringer to the HTC Wildfire. Now, as soon as you lift it up to see who is calling, the ringer volume drops. And if you turn it over, it stops ringing altogether and quietly takes a message.

The phone that minds its manners

Keep in touch with
the office

With built-in Microsoft Exchange support, synchronizing your email and calendar is easy. You can also look up the contact info for anyone in your company directory — even if they’re not stored on your phone.

Keep in touch with the office

An in-built, dimmable flashlight

Dropped your keys in the dark? No problem.

An in-built, dimmable flashlight

FM radio

Just plug in your headset and listen to whatever station you want!

FM radio

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 21 | Next

  1. HTC Wildfire

    Posted by Unknown on 9th Oct 2011

    Are there any additional delivery charges for this handset for residents in Lahore?

    Answer: Yes we charge Rs 300 extra.

    Thank you

    Sales Team


  2. exchange

    Posted by Asad Salman on 2nd Oct 2011

    I have a used Nokia x3 slider.
    The warranty is out.
    Can you exchange the phone with this, if you can then what difference would I have to pay?

    Answer:In order to exchange this we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk and rest of the difference you have to pay according to the price of your required set.

    Thanks

    Sales team


  3. I want to buy this

    Posted by Farhan Sheikh on 23rd Sep 2011

    i want to buy this brand new mobile on same price. would you please help me how cam i but this and where i have to come for that? and have you any kind of step delivery facility?

    Answer:Sure you first just have to placaan order by using this link http://homeshopping.pk/pages/How-To-Order.html, after placing an order you will get your required hand set on your door step within 24 to 48 hours.

    Thanks

    Sales team


  4. camera

    Posted by Unknown on 20th Sep 2011

    please tell me how much a difference is there bw wildfires 5mp camera and a nokia 5mp camera like e5?

    Answer: We dont want to mis inform you as we didnot compare it so please use google search engine for the same.

    Thanks

    Sales team


  5. availability

    Posted by Unknown on 11th Sep 2011

    is wildfire still available in black and if yes than what price ??

    Answer:Yes as we have the mentioned phone in listed color.

    Thanks

    Sales Team


  6. Delivery

    Posted by Unknown on 3rd Sep 2011

    will you deliver this product to our home??????????

    Answer: Sure it can be deliver to your home just place an order for getting the same.

    Thanks

    Sales Team


  7. accessories

    Posted by Narmeen Adeel on 10th Aug 2011

    What accessories are included with the phone when purchased?

    Answer: All accessories are included with the phone which we got internationally.

    Thanks

    Sales Team


  8. Available

    Posted by HaMmAd on 9th Aug 2011

    Is this phone still available on the above mentioned price? And also, are all the accessories original provided with it?

    Answer: Yes it is available at the listed price and we are providing all original accessories with it.

    Thanks

    Sales team


  9. do you have Wildfire in red?

    Posted by Haniya on 9th Aug 2011

    Specify the price as well.

    Answer: We have only the listed one color.

    Thanks

    Sales Team


  10. HTC Wildfire Black

    Posted by Unknown on 28th Jul 2011

    Why there is a price difference between the HTC wildfire (Black) and other color with same brand and model?

    Answer: Dear this type of difference is just received from internationally and i think its depend upon the demand of the cell phone in international market.

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 21 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock

Rs. 0 as of 02-07-2016
Rs. 4990 as of 20-04-2016
Rs. 6290 as of 25-01-2016