ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC Wildfire S (Lilac)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
19357
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

Overview

The Htc Wildfire s is the successor of the highly popular Htc Wildfire.  The Wildfire s is packed with fun features that make it easy for you to share the things you love. The wildfire s features a better screen and a host of other improvements across the board. The screen is the same but the resolution has been improved. The pixel density is great and everything looks very sharp on this phone so the outdoor viewing is pretty good overall. The Wildfire s is made of good quality, its looks pretty gorgeous with its very own ravishing design. The Wildfire s is also one of the best selling phones of Htc as compared with all the other mid-range smart phones.

Hardware

On the front of the phone there is a vivid 3.2inch LCD touch screen for flicking through photos and surfing the web. The LCD display and its colors are really nice and vibrant and the brightness is good as well. Below the screen there are 4 capacitive buttons. The screen is a definite improvement. You won’t be facing any problems with the display under the sunlight.
This smart phone is not slim; if you compare it with the iphone 4 then you will find out that the iphone is 20% thinner than the Wildfire s. Excluding the part where this smart phone is not thin it is surely light in weight as it weighs only 105g. It definitely feels good in your hands as it fits pretty well in your hand. As mentioned above it has a fine build quality as it is made of Htc standard build quality. The device has a 5 MP camera on the back with an LED flash that will keep your pictures sharp at anytime of the day or night. You can also record a good quality video with it; this phone features a 480p video recording.

Software

The Htc Wildfire s is a Gingerbread smart phone and it runs on Android 2.3 and Htc Sense 2.1. Sense not only changes the look of the operating system but also tweaks some of the core functionality. Sense aims on making Android usage a better and a smoother experience. Like all of the other Android devices the Wildfire s features a top notification bar at the top of the screen, when you pull down the notification bar you can see that you are getting some notifications regarding your social network and etc. You will also be able to make some quick settings by pressing the quick settings tab in the notification bar. The Wildfire s is pretty fast for a mid-range phone. Since the Wildfire s is fast then you will be able to enjoy the fast multi-window browsing experience which make is easy to live life online. During the web browsing you can zoom in a little or zoom in a lot. Htc Wildfire also links to your social network so now if you are at a party do more than just taking photos, you can now instantly tag your friends and publish the pictures on sites like Facebook and Flickr. Pictures are not only what you can share, if you find a cool application or a game on the Android market then why keep it a secret? And no matter where your friends may be you can now stay in touch around the clock literally.

Conclusion

You probably like the Htc Evo 3d or the Samsung Galaxy s2 but let’s be honest many people don’t need these phones, they simply don’t need the HD video recording, Dual core Android phones with very big screens. A mid-range device works fine with them. The Wildfire s is a great little mid-ranged Android device. Many people just need a phone which is fast and in which they can browse the web easily, check Facebook from time to time and things like that. If you are one of these people then you definitely need the Htc Wildfire s and this device will definitely not disappoint you.

Full Specs

> A vivid 3.2 inch LCD screen that provides 256K colors
> Android 2.3 (Gingerbread)
> 600MHz single core processor along with 512 MB of RAM
> Internal storage: 512 MB ROM 512MB RAM (418 MB user-available)
> 5MP camera. It shoots videos at 480p
> the device supports Wi-Fi, 2G and also 3G network and Bluetooth

Gallery



 



 

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 71 | Next

  1. Price difference

    Posted by Hira on 5th Oct 2011

    here is the link that mentions price 21000PKR for the same handset

    Answer:So sorry as your provided link is not an authetic one, please provide us an authentic link which is already working in Pakistan so we will definitely match the price.

    thanks

    Sales team


  2. I have Purchased 3 different Cell phones From Homeshopping.pk

    Posted by Zahid Mehmood on 28th Sep 2011

    I have purchased 3 different cell phones quality and warranty each and every thing is perfect


  3. Price

    Posted by Ahmad on 26th Sep 2011

    International price of this cell is 247$ and in pakistan 21000 so why your price are even more than intenational rates

    Answer: Kindly provide us the retailer contact details who is selling the same in you mentioned price as we have a price matching policy.

    Thanks

    Sales team


  4. lahore office

    Posted by Unknown on 22nd Sep 2011

    does ur company have an office in lahore, if yes then what is it's address?

    Answer: yes we do and please check the contact us page for more details.

    Thank you

    Sales Team


  5. Got HTC WILDFIRE S from homeshopping.pk

    Posted by Arsalan on 19th Sep 2011

    Well recently few days before i got my htc wildfire S from homeshopping.pk and im satisfies using this set! i had a big crush on this cellphone now i'm really satisfied with the service and the cellphone both are best!! :) so Homeshopping.com.pk you guyz are best ! keep it up and good luck for future! :)


  6. i want to buy this phone

    Posted by jaina on 16th Sep 2011

    i would like to know a few things
    1. are you giving it new and unlocked or used?
    2 is it available in purple or any other bright color?
    3. is it better than galaxy ace?

    Answer:It is brande new and unlocked one,sorry it is available only in listed color,both are best at thier own places.

    Thanks

    Sales team


  7. sell with us

    Posted by Unknown on 16th Sep 2011

    i cant find icon of sell with us.. i am interested in buying this set and want to sell Nokia E5. so please help me out in this regard.

    Answer: We have closed that section so now if you wish to sell then just email us the pictures on [email protected] and we shall list it for you.

    thank you

    Sales Team


  8. Buying HTC

    Posted by Unknown on 15th Sep 2011

    I want this one in white, what's the procedure?
    do I have to place an order or I can directly buy it from your shop

    Answer: Sure you can get the same on listed price,you can use both options but you have to place an order for both option by using http://homeshopping.pk/pages/How-To-Order.html this link.

    thanks

    Sales team


  9. used ones?

    Posted by Unknown on 14th Sep 2011

    hey u guys hv dis in used??
    if yes at wht price and wht r the accessories wiv it?

    Answer: So sorry we dont have the same one in used now.

    thanks

    Sales team


  10. hi...

    Posted by Atif on 10th Sep 2011

    is this mobile set available in the islamabad office?? if not how much time will it take to get it here (Islamabad)??? and the installment facility is available in Islamabad???

    Answer:It will deliver to you with in 24 to 48 hours if you order the same from Isl it does not make any matter:),so sorry installment facility is hold now for some days.


    Thanks

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 71 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock