ajax-loader  Loading... Please wait...

LG G2X (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
20729
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

feature-bar.png

Introduction:

Homeshopping proudly presents to you the G2X, a dual core beast from LG. The smartphone is powered by Google’s Android mobile operating system and features a 4.0 inches display.

t-mobile-g2x-cell-phoneytiesu5yawt.jpg

Modern Day Design:

The smartphone comes with a modern day look and has a premium finish. The back of the smartphone is worth noticing with the steel plate just below the camera making it worth noticing.

medium04hp8o59e87.jpg

 

right-module-4gspeeds-462x302ugy8r7uy.jpg

 

 

medium03guyi8f798dr67e5.jpg

 

 

medium02iho9p097r867.jpg

medium05iu0ypt0oi7ru.jpg

medium08g798d67e56te.jpg

4.0 inches IPS LCD Display:

The smartphone comes with 4.0 inches IPS LCD that is very sharp for anybody’s likinigs. It is also colorful and vibrant and as amazing as it can get.

medium01jiou056987.jpg

Performance:

The smartphone features a 1 GHz dual core processor with ULP GeForce graphics engine and 512 MB RAM. This combination of hardware specs will make sure that you enjoy and make the most of your smartphone.

8 MP Camera with LED Flash:

The smartphones is equipped with an 8 MP shooter with LED Flash that can also record HD videos. There is also a 1.3 MP secondary front facing camera video calling making it easier for you to video call using front camera.

medium06hgyfud6yt.jpg

Camera Samples:

t-mobile-g2x-review-samples-09hjfyhgirudy.jpg

t-mobile-g2x-review-samples-08jkftydfuhbjknh78d7.jpg

t-mobile-g2x-review-samples-10yuiduyviet.jpg

Android OS:

The smartphone comes pre-installed with Android 2.2 Froyo while it can be upgraded to Android 2.3 Gingerbread. So it means it comes with all necessary Google goodies you need to start with.

andoridmarket-googleplayier8756t4r.jpg

Battery Life:

The smartphone comes with a 1500 mAh battery that is pretty powerful. So powerful that it can provide a standby time of up to 400 hours and talk time of 8 hours.

medium07yf68d7e5tr.jpg

Unboxing Image:

lg-g2x-unboxing-webuyuystf.jpg

Specs:

Platform  Android 2.2 (Froyo); upgradeable to Android 2.3 (Gingerbread)
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  Yes
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes, 802.11 b/g/n
Screen Size  4.0 inch
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  8.0 MP 
Camera Flash  Yes, LED
Processor Type  1 GHz Dual Core Cortex A9
Frequency Band  850 / 900 / 1800 / 1900 
Color Display  Yes, 16M colors
Resolution  480 x 800 (233 ppi)
Bluetooth  Yes v 2.1
Video Recorder  Yes
FM Radio  Yes
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes 
3G  Yes 
GPRS  Yes 
EDGE  Yes 
Handsfree Speaker  Yes
RAM  512 MB
Internal Memory  8 GB
Expandable Memory  Yes, up to 32 GB
USB  Yes, v 2.0 
Talk Time  8 hours
Standby Time  400 hours
Dimension  124.5 x 63.5 x 10.2 mm
Weight  141.8 g 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 19 | Next

  1. What about LG optimus black?...

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    when you are going to launch LG optimus black?....I hope it will be within affordable price range....

    Answer: Sure it will be listed shortly.

    thanks

    Sales team


  2. regarding screen of the phone...

    Posted by Saad on 7th Sep 2011

    there have been some videos on internet showing that this phones screen has light bleeding quite severe in some models. if i encounter will i get a fix? or change?

    Ansswer: It will be change if this problem will occur in warranty period.

    Thanks
    Sale team


  3. Exchange possible ?

    Posted by Farrukh on 12th Aug 2011

    i currently own the 2x version of this phone, a month used and all the packaging and accessories are with it w/o warranty,i wanted the g2x version as i'm a vanilla fan, could that be arranged? and if so what sum would i have to pay over it, regards
    Farrukh Anwar

    Answer: For this inquiry you must to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team


  4. abc

    Posted by maker on 12th Aug 2011

    whats the difference between this and the optimus 2x ?

    Answer: Kindly compare both specs on our site and you will get the difference.

    Thanks

    Sales team


  5. a

    Posted by maker on 12th Aug 2011

    Can u please tell the difference between this and the optimus 2x ?

    Answer: Kindly compare both specs on our site and you will get the difference.

    Thanks

    Sales team


  6. Casing

    Posted by Unknown on 7th Aug 2011

    I nee G2X casing... where can i get it from?


    Answer: You have to place an oder on Ebay for the required one and we will deliver you the same.

    Thanks

    Sales Team


  7. What are the terms for installment

    Posted by Saad on 7th Aug 2011

    Hi,
    what are the terms of Installment and is there any change in price if i get this on installment?

    Answer: Installments are hold for some time rite now and no extra payment is being charged.

    Thanks

    Sales Team


  8. EXCHANGE OFFER

    Posted by AHMAD on 7th Aug 2011

    SIR I M USING HTC INCREDIBLE S WITH COMPLETE SMAAN HOW MUCH EXTRA I HAVE TO PAY TO GET THIS MOBILE THE CONDITION OF MY SET IS 9.8/10 PLEASE TELL ME JALDI

    Answer:Answer: As we need various information of your hand set before giving any offer so for this exchange you must have to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team



  9. Mobile on installments

    Posted by zain on 3rd Aug 2011

    AOA, how can i get this g2x on installments? which credit card should i have to get this mobile on installments? please send me details or website link. thanks

    Answer: This polocy is only for those who have credi cards and should be the residential of Karachi, so are you meeting the policy??????

    Thanks

    Sales Team


  10. lg g2x

    Posted by ahmed on 31st Jul 2011

    Dear sir i want this mobile is there any option to buy in 12 months installment. plz reply i m form khi.

    Answer: No dear this policy is only for 6 months and do you have credit card??????

    Thanks

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 19 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock