ajax-loader  Loading... Please wait...

Nokia 5230

Availability :
Sold Out
Product ID :
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description

The Nokia 5230 is a S60 5th Edition device with a resistive touch screen and tactile feedback. The device has a 3.2“, bright nHD (640 x 360 pixels and 16:9 aspect ratio) display with homescreen featuring Contacts Bar and media bar. Input methods include full screen QWERTY, alphanumeric keypad and handwrite recognition. Other features include a 2 megapixel camera, Bluetooth 2.0 +EDR, flash Lite 3.0 and MIDP Java 2.1 APIs. Supported WCDMA frequencies depend on the region where the device is available.

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
ARM 11 434 MHz processor
360 x 640 pixels, 3.2 inches
70 MB
Unlimited Entries
2 MP, 1600x1200 pixels
Yes v2.1 with A2DP
Yes, microUSB v2.0
SMS, MMS, Email
Up to 432 h (2G) / Up to 432 h (3G)
Up to 7 h (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
Up to 33 h
111 x 51.7 x 15.5 mm

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 16 | Next

  1. god

    Posted by mustafa on 7th Oct 2011

    i want to sell my nokia 5233 with 10 months warrenty how much will u take it and it is in excellent condition and scretchless

    Answer: Please email us the pictures at [email protected]

    Thank you

    Sales Team

  2. Selling my 5230

    Posted by Ahmad on 26th Sep 2011

    i want to sell my nokia 5230 with original box, earphones and charger.what amount can i get for it.
    please reply.

    Answer:In order to exchange this we would request you first to list your product by filling out the form provided in "sell with us" section in homeshopping.pk and rest of the difference you have to pay according to the price of your required set.


    Sales team

  3. Price Change!

    Posted by Unknown on 10th Jun 2011

    Why Price has been changed to higher than previously offered

    Answer: The market price has gone up.

    Thank you

    Sales Team

  4. INFO

    Posted by Unknown on 26th May 2011

    do you have nokia 5250? or is 5250 better than 5230? or whats the price of 5250 you have...?

    Answer: Yes we do and the price for that would be updated on the website shortly.

    Thank you

    Sales Team

  5. info

    Posted by Unknown on 23rd May 2011

    is it possible for u to make a delivery in gujranwala?

    Answer: Yes we do offer delivery in your area.

    Thank you

    Sales Team

  6. want to buy

    Posted by Unknown on 26th Apr 2011

    I want to buy one at this price of 9990/
    Is it brand new ? n which warranty are u offering ?

    Answer; Yes it is brand new and comes with full warranty from Nokia Pakistan.

    Thank you

    Sales Team

  7. info

    Posted by Unknown on 20th Mar 2011

    please tell me is the nokia n70 genuine casing available i had a talk with your representative some time ago.is it available in silver colour.and is it genuine like the actual casing on the phone when it is unboxed.

    Answer: Yes we can get that for you.

    Thank you

    Sales Team

  8. info

    Posted by Unknown on 17th Mar 2011

    hey do you guys do cell phone repairing and upgrading.i have a nokia n70 and i want to update the software and put a genuine casing on it in silver colour or any other colour as long as the casing is genuine.can u help me out here.
    do mention the price.

    Answer: Sorry we do not offer any such services

    Thank you

    Sales Team

  9. Change your Price

    Posted by hassan on 16th Mar 2011

    Sir, this phone is a bit cheaper ..I think Rs 11000 in the market...why your price is too high?.

    Answer: We are willing to offer the same price.

    Which one is better Nokia 5230 or Nokia 5250

    Answer: Both are good phones but I would say 5250 is better.

    Thank you

    Sales Team

  10. info

    Posted by arif on 21st Feb 2011

    is nokia 6267 available or ca u get it also
    what will be the price.

    Answer: Sorry we do not have this stock and it is not even around internationally.

    Thank you

    Sales Team

Showing reviews 1-10 of 16 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock