ajax-loader  Loading... Please wait...

Nokia E75 (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
96
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

The Nokia E75 is a GSM/WCDMA dual-mode business smartphone supporting WCDMA/HSDPA, EGSM, and WLAN. The device features a side slider qwerty keyboard for optimal email experience. Enjoy videos, music, and graphics on the 2.4? QVGA display and orientation sensor. Find directions and locations with the integrated A-GPS and included maps. Take photos with a 3.2-megapixel autofocus camera. Additional features include USB charging with simultaneous data transfer, Bluetooth 2.0 +EDR, and USB 2.0 High-Speed. Supported WCDMA frequencies depend on the region where the device is available.

Specifications

 

General

  • 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • 3G Network HSDPA 900 / 1900 / 2100

Display

  • Display Type TFT, 16M colors
  • Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
  • Full QWERTY keyboard
  • Accelerometer sensor for auto-rotate

Sound

  • Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
  • Speakerphone Yes
  • 3.5 mm audio jack

Memory

  • Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
  • Call records Detailed, max 30 days
  • Internal 50 MB
  • Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB,

Data

  • GPRS Class 32
  • HSCSD Yes
  • EDGE Class 32, 296 / 177.6 kbits
  • 3G HSDPA, 3.6 Mbps
  • WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
  • Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
  • Infrared port No
  • USB Yes, v2.0 microUSB
  • Camera Primary 3.2 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, LED flash
  • Video Yes, VGA
  • Secondary VGA videocall camera

Features

  • OS Symbian OS, S60 rel. 3.2
  • CPU ARM 11 369 MHz processor
  • Messaging SMS, MMS, Email
  • Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
  • Radio Stereo FM radio with RDS
  • GPS Yes, with A-GPS support; Nokia Maps
  • Java Yes, MIDP 2.1
  • MP3/MP4/eAAC+/WMA player
  • Voice memo
  • T9

Battery

  • Standard battery, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U)
  • Stand-by Up to 280 h (2G) / 264 h (3G)
  • Talk time Up to 5 h 20 min (2G) / 4 h 12 min (3G)
  • Music play Up to 25 h

Physical Description

  • Size Dimensions 111.8 x 50 x 14.4 mm, 69 cc
  • Weight 139 g
 
Color Display Yes
Resolution 240 x 320
Frequency Band 850/900/1800/1900
Internal Memory 50MB
Expandable Memory Micro SD
Infrared No
Bluetooth Yes
GPRS Yes
Camera Phone Yes
Dual Camera Yes
Camera Pixel 3.2
Video Recorder Yes
MP3 Player Yes
FM Radio Yes
MMS Yes
WLAN/ Wi-Fi Yes
Web Browser Yes
3G Yes
USB Yes
Handsfree Speaker Yes
Talk Time Up to 5 h 20 m
Standby Time Up to 280 h
Dimension 111.8 x 50 x 14.4 mm
Weight 139 g
EDGE Yes
Touch Screen No
Full Keyboard Yes
Camera Flash Yes
GPS Yes
 
1 Year Company Provided

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

  1. Want it in white

    Posted by kamran on 14th Mar 2011

    Do you have e75 in maroon or white colour? and whats the prize of it? kindly tell me ASAP, as i need to order one today or tomorrow

    Answer: No we do not have those colors in stock as for now.

    Thank you

    Sales Team


  2. want a housing

    Posted by Unknown on 10th Feb 2011

    Can you get me a hosing for e75.What will it cost me.

    Answer: yes we can get it for you and the original will cost you Rs 5000

    Thank you

    Sales Team


  3. e75 for sale

    Posted by Unknown on 5th Feb 2011

    I have a e75 with no warranty.What price you can offer me for it.

    Answer: Please bring in the phone over at the outlet and we shall make you an offer.

    Thank you

    Sales Team


  4. want 2 sell my e75...

    Posted by Unknown on 31st Jan 2011

    hi sales team...i have e75 in mint condition vd 10 months warranty...wht da best price will u offer 4 tht...??

    Answer: We can offer you Rs 14000 for it.

    Thank you

    Sales Team


  5. Query

    Posted by Irfan Shaukat on 31st Jan 2011

    1) is That Original Nokia Handset?

    Answer: Yes sure it is

    2) Is That WiTh 4 GB Memory Card?

    Answer: Yes it comes with a 4GB

    3) Its Refurbished or Brand New with 1 Year Warranty?
    Answer: Yes brand new and comes with a 1 year local and international warranty.

    4) is That wiTh all Original Accessories?

    Answer: yes comes packed directly from the company and is with all original accessories.

    Thank you

    Sales Team


  6. Great cell phone

    Posted by Unknown on 2nd Mar 2010

    I think this mobile phone will get rid of us from the pc's and laptops and very preferable to any one who can afford it because it is also as good in multimedia use ...


Product is Coming Soon Or Out of Stock

Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015