ajax-loader  Loading... Please wait...

Nokia E90

Availability :
Sold Out
Product ID :
24 - 48 Hours

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description

The Nokia E90 Communicator sets the standard for an uncompromised "mobile office" experience. The latest technologies at the core of the device bring business necessities and personal amenities to the hands of people independent of time and place. Fast and inexpensive connections over WLAN and HSDPA-enhanced 3G accelerate the mobile use of data- and transmission-rich applications. The interface to business and leisure applications and the Internet, the stunning Nokia S60 browser, with 16 million colors, is capable of displaying the full width of a web page at once. The Nokia E90 Communicator is now based on the S60 platform, making a wealth of additional mobile applications available for its users. The Nokia E90 Communicator also has an integrated GPS and Nokia Maps application to provide help in finding routes and locating services. For increased personal convenience, the Nokia E90 Communicator is equipped with an FM radio, a music player, a video player and two cameras -- a 3.2Mpix auto focus camera with flash and a second camera for videoconferencing. "
Color Display Yes
Resolution 240 x 320
Frequency Band 850/900/1800/1900
Internal Memory 128MB
Expandable Memory Micro SD
Infrared Yes
Bluetooth Yes
Camera Phone Yes
Dual Camera No
Camera Pixel 3.15
Video Recorder Yes
MP3 Player Yes
FM Radio Yes
WLAN/ Wi-Fi Yes
Web Browser Yes
3G Yes
Handsfree Speaker Yes
Talk Time Up to 10 h
Standby Time Up to 330 h
Dimension 132 x 57 x 20 mm
Weight 210 g
Touch Screen No
Full Keyboard Yes
Camera Flash Yes
1 Year Company Provided

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 11 | Next

  1. Contact Number

    Posted by Waqar Shah on 9th Oct 2011

    Hay, can i plz have the contact number of any of your team member/office..
    I have some queries...
    and do let me know that do you still have e90 in stock?

    Answer: the listed numbers on the website are the one which you are supposed to use to call us to place your orders with us.

    Thank you

    Sales team

  2. Used E90

    Posted by Fowad on 26th Sep 2011

    Do u have a scratchless used Nokia E90 in stock ?

    Answer: So sorry as we donthave the same one in used.


    Sales team

  3. urgently need E90

    Posted by Humayun on 10th Aug 2011

    Hi..i jst wanted to ask if i can get brand new E90 from here...but the price is too high as this model is now out of market..is this mentioned price negotiable?

    Answer:No so sorry the mentioned price is fixed one.


    Sales Team

  4. e90 in used

    Posted by umair on 2nd May 2011

    hi..i am your loyal customer of blackberries..have bought as many as 5 blackberries and an ipad from you guys..just wanted to know do u guys have an e90 in awesome shape and may i know the price tag of that..thank you..

    Answer: Yes this is brand new and you can get it from us right away like you have always been getting things from us.

    Thank you

    Sales team

  5. NEW

    Posted by Unknown on 2nd May 2011

    the cell phones that u offer are new or they r in used???

    Answer: Yes this is a brand new one.

    Thank you

    sales Team

  6. Condition

    Posted by Hassan on 30th Apr 2011

    What is the condition of E90 Quoted above? Is it brand new ?

    Answer: New

    Thank you

    Sales Team

  7. E90 in Crimson Red casing

    Posted by Unknown on 31st Jan 2011

    Do you have the E90 available in Red colour (casing)? If yes, is it offered for the same price?
    I am seriously interested in buying the handset, so, would you consider my offer of Rs. 45,000 for the Red E90?

    Many thanks,

    Answer: Yes sure we can get that for you but would need to get it on order from USA if you are interested then please call us on 03232030440 and talk to Mr Shayaan Tahir about this.

    Thank you

    Sales Team

  8. Used

    Posted by Zagham on 4th Jan 2011

    Do you have any E90 in stock used one? If you do have then what you are asking for it?

    Answer: We can get you a used one in good condition for Rs 25,000

    Thank you

    Sales Team

  9. back cover only

    Posted by komail on 21st Dec 2010

    i only want the back cover the dark brown one but it should be original whats the price ?

    Answer: We can get it for Rs 2000

    Thank you

    Sales Team

  10. cover

    Posted by shams on 4th Dec 2010

    hi :)
    Do you've the back cover for this phone only the back battery cover? Kindly tell me if you've the original or the chinese.
    Whats the rate of both?
    Thanks. Appreciate your work.;)

    Answer: Yes we only have the high copy one .

    Thank you

    Sales Team

Showing reviews 1-10 of 11 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock

Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015