ajax-loader  Loading... Please wait...

Nokia N900 Maemo



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
9482
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

 

Raw computer power

At the heart of this mobile computer is its powerful 600 MHz processor and up to 1GB of application memory. The superscalar ARM processor delivers exceptional power and enables you to run all your applications quickly, smoothly, and simultaneously.

  • ARM Cortex - A8 superscalar microprocessor core running at 600 MHz
  • Up to 1 GB of application memory (256 MB RAM, 768 MB virtual memory)
  • Linux-based operating system
  • 3D graphics accelerator with OpenGL ES 2.0 support
Raw computer power

The built-in 32 GB storage is big enough to store up to 7,000 of your favourite songs or 40 hours of DVD-quality video. And with an external microSD card you can expand the storage to up to 48 GB.

  • 32 GB internal storage
  • Expandable to up to 48 GB with an external microSD card
Raw computer power

For the first time get high-speed broadband that’s as fast as an internet connection at home. Enjoy rich interactive content across the web and view pages the way they should be seen with stunning full-screen browsing.

  • 3.5G and WLAN connectivity
  • Quadband GSM with GPRS and EDGE
  • Data transfers over a cellular network 10/2Mbps
  • Data transfers over Wi-Fi 54Mbps
  • Flash 9.4 support
  • Full-screen browsing
Raw computer power

Capture vivid images and DVD-quality widescreen video with the integrated 5-megapixel camera. The Carl Zeiss optical lens brings added clarity, while the dual LED flash lets you take great pictures day or night.

  • 5-megapixel digital camera
  • Carl Zeiss optical lens
  • Dual LED flash
  • 800 × 480 resolution video recording
Raw computer power

Powerful hardware packed into a sleek, compact design. The Nokia N900 mobile computer features a sharp 800 x 480 touch-screen display and a fully integrated QWERTY keyboard.

  • Touch-sensitive screen
  • 3.5” WVGA display
  • 800 × 480 resolution
  • Tactile and onscreen QWERTY keyboards
  • Removable battery
Raw computer power

Find your position quickly and accurately with the built-in Assisted-GPS receiver. The Nokia N900 works seamlessly with Ovi Maps to give you the quickest available route as you make your way from A to B.

  • Assisted-GPS receiver
  • Ovi Maps pre-installed

Display
  • 3.5 inch touch-sensitive widescreen display
  • 800 × 480 pixel resolution
Web browsing
  • Maemo browser powered by Mozilla technology
  • Adobe Flash™ 9.4 support
  • Full screen browsing
Camera
  • 5 megapixel camera (2584 × 1938 pixels)
  • Image formats: JPEG
  • CMOS sensor, Carl Zeiss optics, Tessar lens
  • 3 × digital zoom
  • Autofocus with assist light and two-stage capture key
  • Dual LED flash
  • Full-screen viewfinder
  • Photo editor on device
  • TV out (PAL/NTSC) with Nokia Video Connectivity Cable (CA-75U, included in box) or WLAN/UPnP
  • Landscape (horizontal) orientation
  • Capture modes: Automatic, portrait, video, macro, landscape, action
Video
  • Wide aspect ratio 16:9 (WVGA)
  • Video recording file format: .mp4; codec: MPEG-4
  • Video recording at up to 848 × 480 pixels (WVGA) and up to 25fps
  • Video playback file formats: .mp4, .avi, .wmv, .3gp; codecs: H.264, MPEG-4, Xvid, WMV, H.263
Music and audio playback
  • Maemo media player
  • Music playback file formats: .wav, .mp3, .AAC, .eAAC, .wma, .m4a
  • Built-in FM transmitter
  • Ring tones: .wav, .mp3, .AAC, .eAAC, .wma, .m4a
  • FR, EFR, WCDMA, and GSM AMR

 

 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 28 | Next

  1. price

    Posted by Unknown on 31st May 2011

    do you h ave used one witha few months waaranty will all accesores and in good condition if yes what price are you offering??

    Answer: We do have a used one for Rs 24,990 and with 8 months warranty and in brand new condition.

    Thank you

    Sales Team


  2. want

    Posted by sunny on 20th May 2011

    aoa, i want a n900 in used,kindly tell me the cheapest one????

    Answer: We can offer you that for Rs 24,990/-

    Thank you

    Sales Team


  3. in exchange with nokia e5

    Posted by Unknown on 18th May 2011

    hello.......i want to know that if i exchange my nokia e5 with nokia n900.....what price i have to pay over...the set is been used barely 3 mths only...???

    Answer: yes sure we can do that . Please get your phone listed on our website using the sell with us page.

    Thank you

    Sales Team


  4. help needed

    Posted by atif on 23rd Apr 2011

    i want to buy n900 used but in excellent condition with all accessories and should be with 8-10 months warranty. can you tell me how much it will be for so who should i contact and where i have to come for the payment as cellphone needed urgently 3

    Answer: Yes sure we have two slightly ones in stock so please give us a call for those and we shall make some sort of a deal with us..

    Thank you
    Sales Team


  5. Used under waranty

    Posted by BUyer on 19th Mar 2011

    do u have used n900 with atlest 7 to 9 months warranty and best possiable condition and what is the price and i m in khi

    Answer: Yes we do and we can offer that for Rs 25000

    Thank you

    Sales Team


  6. Want to buy used N900.

    Posted by Unknown on 18th Feb 2011

    Sir, I want to buy used N900, do you have this set???

    Answer: Yes we do and we can offer you it for Rs 22,990/-

    Thank you

    Sales Team


  7. help?

    Posted by Unknown on 8th Feb 2011

    i was confused in whether buying a N8 or N900?

    Answer: Close your eyes and take the n8 as its much better then the other n900.

    Thank you

    Sales Team


  8. Exchange

    Posted by X10 on 11th Jan 2011

    Hi, i've a SE X10i running Android 2.1 (Eclair) which i purchased from France back in November, its unlocked one, now i want to exchange it with Nokia N900 (yeah i know many think its an outdated phone and it looks like a brick but thats not a problem for me as i love linux and Maemo, the real Opensource OS).

    So is it possible and if it is, can you guys please give me an estimate of what i'd have to pay and how do i contact you guys?
    thanks and keep up the good work BTW.

    Answer: Try the Sell With us page on our website to sell your phone to one of our customers as they might may more then we would.

    Thank you

    Sales Team


  9. Why the price differnce ??

    Posted by Kaleem (K.M) on 26th Dec 2010

    Hi ! just wanted to know that why homeshopping is charging Rs37,990 more then bel**city.com... they are charging Rs37,150 for this same phone

    Answer: Really well then as per our price beating policy you can have it for less .. lets say 36500 ? that fine with you ?


  10. want n900 used

    Posted by Amir on 22nd Dec 2010

    Salam, can i get N900 used , what will be least price i can get ? with good condition and all accessories, cant afford a brand new

    Answer: Sorry as for now we do not have the used ones in stock .

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 28 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock

Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015
Rs. 0 as of 05-03-2015