ajax-loader  Loading... Please wait...

Palm Pre (Black)

Availability :
Sold Out
Product ID :
10 - 15 Working Days

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description

Key Features Form Factor Slide, Smartphone, Touch Screen Design Mobile
Display Display Size 320 x 480
Memory Expansion Slot Built-In Memory
Communication Wireless Capabilities Bluetooth, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g
Multimedia Digital Photography Features Built In Flash Built-in Digital Camera Built-in Digital Camera
Technical Features Security Features WPA2 security Operating System Palm webOS PC Interface Bluetooth, USB 2.0, Wi-Fi Antenna Type Integrated Connectivity Bluetooth, USB, WLAN, WiFi Input Method QWERTY Keyboard, Touch Screen Talk Time 5 Hours Standby Time 300 Hours Digital Camera Resolution 3 Megapixels
Other Features Phone Features Email, Integrated speakerphone, Web Browser Multimedia Features MP3 player, MPEG4 video playback
Dimensions Depth 0.67 Inch Weight 4.76 gr

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

  1. Palm pre for sale

    Posted by Salman on 10th Jun 2011

    o have a used palm prein mint condition with just charger (not original) and data cable. how uch will you guys give for it or is it possible that it can be exchanged with any android phone ?

    Answer: Please have it listed on the website using the sell with us page.

    Thank you

    Sales Team

  2. question

    Posted by alisajjad on 29th May 2011

    u are offering pre2 for in the 30's range n pre1 in the 50's range? its totally unfair u should update the prices...kindly lemme know the correct price for the pre1 so i can order it....

    Answer: We can offer the Palm Pre Plus for Rs 25000/-

    Thank you

    Sales Team

  3. Palm Pre 2 Unlocked - Exchange.

    Posted by Buyer. on 19th Nov 2010

    Palm Pre 2 factory unlocked is now available in US for $450 directly from HP. Can you kindly let me know when it will be available in Pakistan?

    If possible can it be exchanged with a Factory Unlocked Palm Pre (Germany Model)? How Much?

    Answer: Yeah well it is and we have already told our USA team to send us some and soon we shall be getting those so please stick around and we shall list it soon.

    Thank you

    Sales Team

  4. Hp

    Posted by Unknown on 18th Nov 2010

    Hp is taking order for the new Palm pre 2 (unlocked Gsm Version)... Kindly check n tell for how much its going to cost us ?

    Answer: That is going to be coming to the Home Shopping collection real soon as we have already placed orders for those for our customers here in Pakistan.

    Thank you

    Sales team

  5. palm pre 2

    Posted by Unknown on 20th Oct 2010

    palm pre 2 is launching this friday (gsm version)
    any chance you can get that if so for how much ...

    Answer: Yeah sure ! should be getting some of those very soon !

    Thank you

    Sales Team

  6. Compatibility

    Posted by Unknown on 12th Sep 2010

    Will I be able to use this phone on local cellphone company networks (Warid, Mobilink etc) as well as US providers (AT&T and Sprint)?

    Answer: Yes we have the GSM ones and would run on any network in Pakistan or any GSM network anywhere in the world. In the USA At and T is on GSM but sprint is CDMA so might not work on that.

    Thank you

    Sales Team

  7. Unlocking

    Posted by Bilal on 9th Sep 2010

    Can locked Palm Pre/Palm Pixi unlocked for use in Pakistan?

    How much is the palm pixi plus for?


    Answer: No I do not think it can work.

    Thank you

    Sales Team

  8. Palm Pre Unlocking

    Posted by Khwaja Salahuddin on 9th Jul 2010

    I have palm pre locked on O2 UK. Can i unlock it for use here in Pakistan.
    Kind Regards
    Khwaja Salahuddin

    Answer: No sorry unlocking for the palm pre is giving issues in pakistan

    Thank you

    Sales Team

  9. Software Problems

    Posted by farrukh on 23rd May 2010

    If in Palm Pre have some software problems so your company also solve technical problems and software problems? if yes! so where you provide this services?thanks and waiting for good response!

    Answer: You would need to contact us at 0323-2030440

    Thank you

    Sales Team

  10. Need Help for Palm Pre Connection!

    Posted by farrukh on 22nd May 2010

    Hello! Dear All!

    I hope you are all are fine! Dear i have a problem in my Palm Pre Model No. (P100eww) that I RESET my Cell Phone by mistake and after Reset when i restart my phone so in starting its show the options that you must SIGN IN or SIGN UP!for your back up and restore your Data! so when i try to create profile to Sign up and Click connect so its show the option [You need to be connected to your wireless service provider's network to sign in. when you are in a location with service, please try again.]! this time my Location Country is Pakistan and i use this phone in Pakistan Karachi.so i request to you that please give me any solution and solve my problem! i really thanks full to all peoples.
    I am waiting your Best Response!

    Thanks and Regards

    Farrukh Farooqui!

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock