ajax-loader  Loading... Please wait...

Samsung FOCUS SGH-i917 (Black)



RRP:
Rs20,000 Off 100%Rs0
Availability :
Out Of Stock
Product ID :
13994
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

2.png

 

The Windows phone by Samsung. Presenting Samsung FOCUS SGH-i917, the Windows 7.5 running smartphone. Powered by a 1 GHz Scorpion Processor and 512 MB of Ram, the Samsung Galaxy Focus is here to make a statement!

 

                                                                                                                                                    samsung-focus-sgh-i917-at-t-smartphone.jpg

Elegant design

 

      samsungfocussghi917userguidemanualwindowsphone7attpdf.jpg                  201109051255322853-att-samsung-focus-sgh-i917-live-pictures.jpg         1335344258-362184456-2-i-want-to-sale-my-samsung-focus-i917-att-logo-karachi-13091.jpg

 

 

 

Super-sleek bar phone with crisp and brilliant display screen (Super AMOLED technology)


A brilliantly bright, cinema quality Super AMOLED screen is not something you expect on a sleek bar phone. It makes reading numbers and texts much easier in bright sunlight.

 

                                                                                  superamoledtechnology215.jpg

 

Seamless social networking integration with integrated calendar and contacts


Staying in touch with friends and business contacts is a breeze, whether it’s a simple text or planning your calendar.

 

                                                                             seamlesssocialnetworking1254.jpg

 

Improved User Interface Experience with Windows® Phone, including Bing™ search, Microsoft® Office, Xbox LIVE® and Zune® integration

The Focus integrates beautifully with Microsoft® Office products, laptops, search engines, and software.

 

 

                  windowsphone4.jpg                    imagescaavn1kt.jpg                    1335344258-362184456-4-i-want-to-sale-my-samsung-focus-i917-att-logo-for-sale-13091.jpg

 

Multimedia package: 5MP Camera with auto focus & flash, Camcorder, WiFi, 3.5mm headphone jack


It’s like a portable TV studio. A 5 megapixel camera with auto focus and flash takes razor sharp photos and videos. The 3.5mm headphone jack allows you to listen to music with high-end headphones over ear buds. And Wi-Fi is always handy when you’re away from home.

 

 

                             samsung-focus-sgh-i917.jpg                                      Multimedia package: 5MP Camera with auto focus & flash, Camcorder, WiFi, 3.5mm headphone jack

 

 

Specification

 

                                                              samsungfocussghi917usermanualkeyfunctionsfrontoverviewattpdf.jpg

 

                                                                          225046985-22503146598b2db7df8db85231986faea6f95472c83bf66f22145.jpg

 

 

Platform  Microsoft Windows Phone 7
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  No
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes 802.11 b/g/n
Screen Size  4 inches
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  5 MP
Camera Flash Yes, LED 
Processor Type  1 GHz Scorpion Snapdragon QSD8250
Frequency Band  850/900/1800/1900
Color Display  Yes 16M
Resolution  480 x 800 pixels   (233 ppi)
Bluetooth  Yes v 2.1
Video Recorder  Yes 720p
FM Radio  Yes
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes
3G  Yes
GPRS  Yes
EDGE  Yes
Handsfree Speaker  Yes
RAM  512 MB
Internal Memory  8 GB
Expandable Memory  Yes up to 32 GB
USB  Yes microUSB v 2.0
Talk Time  up to 6 hours 30 minutes
Standby Time  up to 300 hours
Dimension  124.7 x 64.3 x 9.9 mm
Weight  119.4 g
   
   

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 61 | Next

  1. Mango

    Posted by Unknown on 9th Oct 2011

    Can you apply the mango 7.5 update and then send it? will there be any extra charges, but microsoft provides the update for free. and when will you get the samsung focus s?

    Answer: If the update is there online then we can do that for you.

    Thank you

    Sales Team


  2. WP 7.5 Mango

    Posted by Sajid Iqbal on 8th Oct 2011

    Can you ship one with Mango update already installed?

    Answer: We can do that if it is out so you check that and confirm that to us and the rest shall be done from our side.

    Thank you

    Sales Team


  3. Sim card

    Posted by Unknown on 7th Oct 2011

    Do you provide the original at&t sim card as it is needed for updating the operating system? Also it this phone factory unlocked or pin code unlocked, because if you update with a pin code unlock, the phone will lock itself up?

    Answer:We have that sim with us and if needed you can send the phone back for the update .

    Thank you

    Sales Team


  4. Logo

    Posted by Unknown on 7th Oct 2011

    Does this have the carrier logo or not?

    Answer: Yes these with at&t but fully unlocked.

    Thank you

    Sales Team


  5. mango update

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    are you phones factory unlocked or jailbreak.. can this phone b updated to mango without any problem??

    plz reply

    Answer :Yes we provide factory unlock ones,sure it can update.

    Thanks

    sales team


  6. advance

    Posted by zeeshan on 25th Sep 2011

    do you have this phone in stock ? or your order for me form ebay?

    Answer: Sure we have it in stocka nd for further deails please call to our admin office by using this link http://homeshopping.pk/pages/Contact-Us.html.

    Thanks

    Sales team


  7. advance

    Posted by zeeshan on 24th Sep 2011

    and plz tel me estimate time of delivery

    Answer: 5-10 Days.

    Thank you

    Sales Team


  8. Bahrain

    Posted by zeeshan on 22nd Sep 2011

    sir im living in Bahrain is it possible that your team send this mobile to me at Bahrain waiting for your response

    Answer: We can do that but can you pay in advance ?!

    Thank you

    Sales Team


  9. Focus vs Ace

    Posted by Mohsin on 15th Sep 2011

    Ohk.. but you didnt mention that why you like or prefer Galaxy Ace? i would like to hear those points... Please elaborate

    by the way, can i get galaxy ace or focus from you guys in 1 or 2 months installment? I live in Karachi. (I have emailed this query twice to your email address but still got no reply)

    Answer: Because of many reasons but personally i like its shape, color and it is a smart phone thats why i like it, so sorry for not replying your email but please note that installments have beem=n on hold now for some days, when it will be started you can purchase than with it.

    Thanks

    Sales team


  10. Questions

    Posted by Mohsin on 11th Sep 2011

    When is its price likely to come down?

    what would you recommend samsung galaxy ace or this one? apart from the 4" inch screen AMOLED display, what else are the point of comparision?

    and what about the apps?

    Answer:Its depend upon international market that when they will decrease the price,i would like to prefer galaxy ace as i like it so much and if you compare its screen size so its upon your choice man....:)

    Thanks

    Sales team


Showing reviews 1-10 of 61 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock