ajax-loader  Loading... Please wait...

Kindle Keyboard (4GB, Wifi + 3G, Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
14624
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

Product Description

Home Shopping Pakistan proudly presents our customers in Pakistan the Amazon Kindle 3 for the first time in Pakistan.

Technical Details

kindle image

Included in the box

  • Kindle wireless reader
  • U.S. power adapter
    (supports 100V-240V)
  • USB 2.0 cable
    (for connection to the Kindle power adapter or to connect to a computer.)
Display Amazon's 6" diagonal electronic paper display, optimized with proprietary waveform and font technology, 600 x 800 pixel resolution at 167 ppi, 16-level gray scale.
Size (in inches) 7.5" x 4.8" x 0.335" (190 mm x 123 mm x 8.5 mm).
Weight 8.5 ounces (241 grams).
System Requirements None, because it's wireless and doesn't require a computer.
Storage 4GB internal (approximately 3GB available for user content).
Battery Life A single charge lasts for up to a month with wireless off. Keep wireless always on and it lasts for up to 3 weeks. Battery life will vary based on wireless usage, such as shopping the Kindle Store and downloading content.
Charge Time Fully charges in approximately 4.5 hours via the included U.S. power adapter. Also supports charging from your computer via the included USB 2.0 cable.
Wi-Fi Connectivity Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b or 802.11g standard with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication; does not connect to WPA and WPA2 secured networks using 802.1X authentication methods; does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) Wi-Fi networks.
USB Port USB 2.0 (micro-B connector) for connection to the Kindle U.S. power adapter or optionally to connect to a PC or Macintosh computer.
Audio 3.5 mm stereo audio jack, rear-mounted stereo speakers.
Content Formats Supported Kindle (AZW), TXT, PDF, Audible (Audible Enhanced (AA, AAX)), MP3, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion.
Included Accessories U.S. power adapter (supports 110V-240V), USB 2.0 cable, rechargeable battery.
Documentation Quick Start Guide (included in box) [PDF]; Kindle User's Guide (pre-installed on device) [PDF]. Additional information in multiple languages available online.
Warranty and Service 1-year limited warranty and service included. Optional 2-year Extended Warranty available for U.S. customers sold separately. Use of Kindle is subject to the Kindle License Agreement and Terms of Use.

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Write Your Own Review

1. How do you rate this product?
2. Write a headline for your review here:
3. Write your review here:
4. Enter your name: (optional)
5. Enter the code below:
img

Previous | Showing reviews 11-20 of 52 | Next

  1. E-ink display Screen

    Posted by Shahid on 2nd Sep 2011

    Hi,
    My Kindle 3 wifi screen is broken now. How can I get just screen and how much will it cost?

    Kindly help me.Thanks

    Answer:Have you purchased the same from us???

    Thanks

    Sales team


  2. Question

    Posted by Unknown on 1st Sep 2011

    How much time Kindle will take to be delivered to Islamabad?
    I have placed the order.

    Thanks

    Answer: it will take 24 to 48 hours for delivery the same.

    Thanks

    Sales team


  3. hmmm

    Posted by Unknown on 5th Aug 2011

    Considering nook e reader is sold at a cheaper price, can u please tell me whether the 115 dollar kindle version with adverts will be available for 15000 ruppees

    Answer: The listed price is fixed one.

    Thanks

    Sales team


  4. replacement

    Posted by Unknown on 29th Jul 2011

    Amazon has free replacement policy in-case of hardware failure. but you are not offering this. why ?

    Answer: we are also giving you 7 days replacing warranty dear.

    Thanks

    Sales team


  5. warranty?

    Posted by Unknown on 27th Jul 2011

    does it have a warranty because there are many reports of kindle screen freeze and impact damage.

    Answer: Yes it has 12 months HSN warranty dear.

    Thanks

    Sales team


  6. Posted by Unknown on 22nd Jul 2011

    Do you people repair kindle

    Answer: No dear we dont do the same.

    Thanks

    Sales Team


  7. Books from Amazon

    Posted by Unknown on 7th Jul 2011

    Can we order books(paperback format) not in kindle Format, that are available on Amazon from u? If yes, what would be the procedure?

    Answer: Yes you can order any thing from you pick we buy in very easily manner.

    Thanks

    Sales team


  8. Kindle DX from ebay

    Posted by Amer Sohail on 4th Jul 2011

    Is it possible that i bid myself on ebay and once i won a bid, i will ask you to pay through paypal and ship it to me as whenever i posted link on your www.youpickweby.com, you always do action when that item is expired. Pleas also let me know about ur shipping charges + your commission on that

    Answer: You shall have the product listed on the website in the next 2-3 days so you can then place your order.

    Thank you

    Sales Team


  9. Compatibility with EPUB

    Posted by Adeel on 28th Jun 2011

    Hi,I usually convert my pdf files into EPUB (using apps such as Stanza) which is rendered very well in my iPhone. Does kindle support this format and can I save and read my own EPUB files on Kindle ? Thirdly how long do i need to wait after placing my order to get it in Islamabad ?

    Answer: Yes Sir ! Kindle can read EPub but not by default, so the EPub file will have to be converted to a format that Kindle does recognize (you convert EPub to MOBI) to use them on Kindle just try to Google it you will find many simple ways to do that, it will be at your doorstep within a week after placing your order.

    Thank You
    Sales Team


  10. Kindle DX Graphite

    Posted by Amer Sohail on 25th Jun 2011

    I am interested in buying kindle DX graphite. Can you arrange one for me? Moreover i mostly want to use to read technical books in pdf format so don't know whether my experience will be good or not on that. If it is not good. Can i return it back to you? Do you have any return policy and how much you will deduct?

    Answer: We can offer you the tablet not an issue but you can not return but can only have it listed on the website if you dont like it but if there is a problem with it then we shall be there for you and shall offer you a replacement within a week of your purchase.

    Thank you

    Sales Team


Previous | Showing reviews 11-20 of 52 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock