ajax-loader  Loading... Please wait...

BlackBerry Pearl 3G 9100

Availability :
Sold Out
Product ID :
10 - 15 Working Days

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725


Product Description


Weight (ounces) 3.3
Dimensions (inches) 4.25 x 1.96 x 0.52
See also: The top small cell phones
Weight (in grams) 94 g
Dimensions (mm) 108 x 50 x 13.3 mm
Form Factor Bar
Full Keyboard QWERTY
Downloadable Applications Format Java
Operating System BlackBerry
Processor's clock speed 624 Mz


Voice Technology GSM 1800, GSM 1900, GSM 850, GSM 900, UMTS 900, UMTS 2100, UMTS 1700, WCDMA 850, WCDMA 1900, WCDMA 2100
Location-based Services A-GPS


Built-in Speakerphone yes
Caller ID yes
Headset Jack 3.5mm
Voice Dialing yes


Phone Book Entries variable
Internal Memory 256MB
Memory Expansion Format microSD


Color Display / LCD Screen (Color mode: color display)
Main LCD screen TFT
LCD screen resolution 360 x 400 (pixels)


Free Custom Ringtones See free ringtone tricks


3G Technologies / Data Formats UMTS, WCDMA
Wi-Fi yes
Bluetooth yes
See also: 20 new Bluetooth phones
Bluetooth Version 2.1
Bluetooth Profiles supported A2DP, AVRC, HFP, HSP, PBA, PBAP


Included Games yes
File Formats AAC+, Excel, H.263, H.264, M4A, MIDI, MP3, MPEG4, PowerPoint, WMA, WMV, eAAC+


Camera (and resolution) 3.2-megapixel
See also: best camera phones
Camera Options Auto-focus, geo-tagging
Camera flash yes
Video Recorder yes


Stereo yes
A2DP Stereo Bluetooth yes


Full keyboard QWERTY
SMS yes
MMS yes


Calculator yes
Calendar/To-do-list yes
Voice Memo/Sound Recorder yes


Stand-by Time 432 hours
Talk Time 300 minutes
Battery Lithium
Battery Power 1150 mAh


Device Control Optical trackpad
Special features Internal Antenna


no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

  1. Locked

    Posted by Unknown on 2nd Aug 2011

    Were these phones ever locked to any carrier or do they have any logo...??

    Answer: No these are fully unlocked and where never locked on any network ever before.

    Thank you

    Sales Team

  2. Mint condition 9100 3G

    Posted by Unknown on 4th Feb 2011

    Do you have any used Mint condition Blackberry 9100 3g pearl ? What price ?

    Answer: Sorry do not have a used one for this as for now.

    Thank you

    Sales Team

  3. Question???

    Posted by farhan jumani on 9th Nov 2010

    what is the difference between 9105 and 9100??? i want to buy, which is available in stock???

    Answer: We just have the 9105 in stock as for now and the difference is with their keyboard.

    Thank you

    Sales Team

  4. Second Hand

    Posted by amir on 4th Oct 2010

    can i get a second hand (about 5 to 6 months in use), and if yes how much will it cost


    Answer: Sorry this model just came out a while back and I do not think its been 5 months since its launch as yet. We shall sure have some listed as we have them in used.

    Thank you

    Sales Team

  5. White

    Posted by Usman on 19th Sep 2010

    Hi.. Do u have this in white or not?

    Answer: Sorry as for now we only have this in black .

    Thank you

    Sales Team

  6. 9105

    Posted by Arsalan on 17th Sep 2010


    is the 9105 back in stock? what colours do you have these phones in. I have a storm which i would like to exchange with it. can you please let me know if i can see it in ur lahore office before making the exchange.

    Answer: Yeah we do have the 9105 in Stock and that for Rs 24,990/- and yes you can check the phone before making your payment at our Lahore office.

    Thank you

    Sales Team

  7. 9105

    Posted by Unknown on 17th Aug 2010

    hi.... do u hav the 9105 pearl 3G.if yes,then for how much can i get it?n wud i get the memory card n case along??

    also dat wud be my first blackberry,,so i wanna know if i dont get bis activated from network...wud i still be able to use internet via wifi n my prepaid sim?

    Answer: Sorry as for now we only have the Blackberry 9100 pearl in stock and yes it comes with a pouch and a card and yes you can use internet via your Wifi from your Sim Card.

    Thank you

    Slaes Team

  8. hi

    Posted by umer on 17th Aug 2010

    hello ,how r u shayan .can u arrange 9105 in white thanks.

    Answer: Sorry we do not have that

    Thank you

    Sales Team

  9. do u have a used piece?

    Posted by nomi on 7th Aug 2010

    any used one in mint condition for sale?

    Answer: Sorry just have the brand new ones.

    Thank you

    Sales Team

  10. 9105

    Posted by sunny on 5th Aug 2010

    price of 9105 plz

    Answer: Its the same as the 9105

    Thank you

    Sales Team

Showing reviews 1-10 of 14 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock