ajax-loader  Loading... Please wait...

HTC 7 Pro (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
24825
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
24 - 48 Hours
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

Taking care of business

View and edit the latest Office docs on your phone. Quickly and easily cut through the clutter to see only the unread, urgent, or flagged messages in your Outlook inbox. And use SharePoint®, when you need a little bit of help from your team to crack the latest project.

Taking care of business

Slide, tilt, enjoy

The slide and tilt screen on the HTC 7 Pro angles perfectly to reveal a dedicated QWERTY keyboard. The keys are raised and nicely spaced for fast and comfortable typing. And because the screen tilts, the HTC 7 Pro is perfect for watching videos — hands free — when you have a brief moment to kick back and relax.

Keep an eye on your portfolio

Keep an eye on your portfolio

Stay on top of the market with up-to-date finance information. The Stocks app lets you view stock prices and check indices. Define up to 30 stocks and track their progress. Rotate to view charts in full-screen detail.


Stocks is just one of the HTC apps that helps you get the most from your phone. You’ll find more in the HTC Hub.

 

Explore great apps within HTC Hub

  • Center of attention

    Center of attention

    Get more from your phone with an app from us. The HTC Hub incorporates the weather in rich 3D and offers a selection of apps specifically designed to optimize your HTC smartphone experience.

  • Picture perfect

    Picture perfect

    Enhance your photos with one touch. A selection of effects help you create unique photographic masterpieces. Use the auto-enhance preset to adjust color and brightness for the perfect picture.

  • High fidelity sound

    High fidelity sound

    The Sound Enhancer app delivers virtual surround sound and equalizer sound effects for a richer listening and viewing experience. Equalizer presets automatically mix bass, treble and vocal levels for maximum effect, whatever your type of music.

  • Know when to cash out

    Know when to cash out

    Stay on top of the market with up-to-date finance information. The Stocks app lets you view stock prices and check indices. Define up to 30 stocks and track their progress. Rotate to view charts in full-screen detail.

  • Something to note?

    Something to note?

    Create and manage your notes in a visually fun and practical way. With the Notes app you can post and arrange your notes on a bulletin board, then see them wrinkle and age over time. To view them in a list, just swipe and turn the board over.

  • Love me? Love me not?

    Love me? Love me not?

    Does the object of your affections love you - or not? Find out with this fun app. Choose your favorite flower, then pluck the petals one by one. Or shake your phone and watch them fall. The last petal tells all.

  • RING… ring… hush

    RING… ring… hush

    Ever fumbled with your phone because it went off at full-blast during a meeting? Well, don't worry! Now as soon as you lift your phone up to see who's calling, the ringer volume gets lower. Want it silenced completely? Just flip it over. No more awkward moments.

  • See in the dark

    See in the dark

    The Flashlight app turns your phone into an LED flashlight with 3 brightness levels. It even flashes an SOS signal in case of emergency.

  • Centimeters to inches, pounds to kilos

    Centimeters to inches, pounds to kilos

    Convert distances, weights, temperature and more, all within a single screen. The free Converter app also converts currency at current rates refreshed from the web. You can even personalize the settings, depending on what you convert most.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

no image
Start the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 11 | Next

  1. Do you have any used ones?

    Posted by Ahmed on 9th Oct 2011

    Hi, I am looking for this in phone that is used and in great condition. Do you have any available? Thanks

    Answer: We just have this phone in brand new .

    Thank you

    Sales Team


  2. Applications for windows mobile 7

    Posted by Ahmad on 25th Sep 2011

    Please guide me about the Applications of this Cell phone as it is windows mobile and i have told by people that windows mobie are having limited applications so i have some concern about its applications please clarify this point?

    Answer: It is not necesaar that it has limited applications, which type of application do you want to work on??

    Thanks

    Sales team


  3. Availability

    Posted by Unknown on 23rd Sep 2011

    Is it in stock at the zamzama outlet and is it the 8gb model?

    Answer: Please call our admin office for the same.

    thanks

    Sales team


  4. HTC 7 Pro

    Posted by Unknown on 22nd Sep 2011

    i'm interested to buy this set, kindly confirm when it's price will reduce

    Answer:It depends upon an international market.

    thanks

    Sales team


  5. Factory unlocked or network unlocked?

    Posted by Unknown on 12th Sep 2011

    Was this phone on any network or is it factory unlocked (no logos on the phone and inside it)?

    Answer: It is factory unlocked with out any logo.

    Thanks

    Sales team


  6. Unlocked

    Posted by Ahmad Wazirey Khel on 10th Sep 2011

    Is this cellphone unlocked and the other advertised by you.

    Answer: It is unlocked one.

    Thanks

    Sales Team


  7. price

    Posted by Unknown on 7th Sep 2011

    is they any chance to reduce this set price

    Answer: it is depend upon an international market than when they will reduce the price of the same.

    Thanks

    Sales team


  8. iNSTALLMENTS

    Posted by ak on 27th Aug 2011

    CAN I GET THIS HAND SET ON INSTALLMENTS? I AM A RESIDENT OF KARACHI, I WORK AT AGA KHAN UNIVERSITY HOSPITAL

    Answer: Installments have been on hold rite now for some days.

    Thanks

    Sales Team


  9. Exchaneg

    Posted by sr on 13th Aug 2011

    Hey I have HTC HD7 and wanna get it exchanged with HTC 7 pro how much do i need to pay extra? My HD7 has a charger and a hnadsfree

    Answer: As we need various information of your hand set before giving any offer so for this exchange you must have to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team


  10. Warranty & Memory

    Posted by Zeeshan on 11th Aug 2011

    Are you offering memory with this handset?

    And is it available in only 8GB or 16GB as well?

    Answer:We are offering those accessories which we got internationally rite now it is available at 8GB only.

    Thanks

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 11 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock