ajax-loader  Loading... Please wait...

LG Optimus 2X (Black)



RRP:
Rs0
Availability :
Sold Out
Product ID :
15184
Seller:
Brand:
Condition:
New
Delivery:
10 - 15 Working Days
Warranty:

  • Cash on Delivery
  • Nationwide Delivery
  • Buyer Protection Guarantee
  • Trusted Sellers Only
  • 7 days Return Policy
  • Customer Service
  • 03-111-476-725

HealthPro

Product Description

feature-bar.png

Introduction:

Homeshopping proudly presents to you the G2X, a dual core beast from LG. The smartphone is powered by Google’s Android mobile operating system and features a 4.0 inches display.

lg-optimus-2x-release-dateyut8d675s6tr.jpg

Modern Day Design:

The smartphone comes with a modern day look and has a premium finish. The back of the smartphone is worth noticing with the steel plate just below the camera making it worth noticing.

guyuytse657u6ryu.jpg

fido-rolls-put-gingerbread-upgrade-for-lg-optimus-2xgh8ofiudy.jpg

 

lg-optimus-2x-ss1hgfuiueyts.jpg

4.0 inches IPS LCD Display:

The smartphone comes with 4.0 inches IPS LCD that is very sharp for anybody’s likinigs. It is also colorful and vibrant and as amazing as it can get.

lg-optimus-2x-1jghfi7udyt.jpg

Performance:

The smartphone features a 1 GHz dual core processor with ULP GeForce graphics engine and 512 MB RAM. This combination of hardware specs will make sure that you enjoy and make the most of your smartphone.

lg-optimus-2x-38-lugyfiruyt.jpeg

8 MP Camera with LED Flash:

The smartphones is equipped with an 8 MP shooter with LED Flash that can also record HD videos. There is also a 1.3 MP secondary front facing camera video calling making it easier for you to video call using front camera.

lg-optimus-2x-star-preview-backtseytr.jpg

Camera Samples:

t-mobile-g2x-review-samples-09hjfyhgirudy.jpg

t-mobile-g2x-review-samples-08jkftydfuhbjknh78d7.jpg

t-mobile-g2x-review-samples-10yuiduyviet.jpg

Android OS:

The smartphone comes pre-installed with Android 2.2 Froyo while it can be upgraded to Android 4.0 also known as Ice Cream Sandwich. So it means it comes with all necessary Google goodies you need to start with.

andoridmarket-googleplayier8756t4r.jpg

Battery Life:

The smartphone comes with a 1500 mAh battery that is pretty powerful. So powerful that it can provide a standby time of up to 400 hours and talk time of 8 hours.

lg-optimus-2x-star-nvidia-tegra-2-dual-core-hands-on-review-15dtytr.jpg

Unboxing Image:

lg-optimus-2x-unboxing-04njhgiuiudy.jpg

Specs:

Platform  Android 2.2 (Froyo); upgradeable to Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Touch Screen  Yes
Dual Sim  No
Dual Camera  Yes
QWERTY Keyboard  No
Wi-Fi  Yes, 802.11 b/g/n
Screen Size  4.0 inch
GPS  Yes
Camera Phone  Yes
Camera Pixel  8.0 MP 
Camera Flash  Yes, LED
Processor Type  1 GHz Dual Core Cortex A9
Frequency Band  850 / 900 / 1800 / 1900 
Color Display  Yes, 16M colors
Resolution  480 x 800 (233 ppi)
Bluetooth  Yes v 2.1
Video Recorder  Yes
FM Radio  Yes
MP3 Player  Yes
MMS  Yes
Web Browser  Yes 
3G  Yes 
GPRS  Yes 
EDGE  Yes 
Handsfree Speaker  Yes
RAM  512 MB
Internal Memory  8 GB
Expandable Memory  Yes, up to 32 GB
USB  Yes, v 2.0 
Talk Time  8 hours
Standby Time  400 hours
Dimension  123.9 x 63.2 x 10.9 mm
Weight  139 g 

no image
Join the discussion …

Customer Review

Write your own product review

Product Reviews

Showing reviews 1-10 of 37 | Next

  1. lg optimus black

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    what will be the price of lg optimus p970???

    Answer:It will listed shortly and on that time price will be listed as well.

    Thanks

    Sales team


  2. Price drop

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    You can check yourself that the price has been cut down internationally i.e $375(brown/black) and $399(white). And i believe that is not more than Rs.35000/- even if shipment charges are held it wouldn't be the current price you are offering. Please do re-consider we're all just trying to make you guys better =)

    Thank you

    Answer: You are rite buy please provide us an authentic link where we et the same on mentioned price because our retailer is still giving on listed price, so we will show him link and get reduce.

    Thanks

    Sales team


  3. LG Optimus Black P970

    Posted by Unknown on 5th Oct 2011

    whats about LG Optimus Black P970?......Can you please tell me when are you guys launching the same in your stores?

    Answer:It will also listed in our site shortly as well.

    Thanks

    Sales Team


  4. warranty

    Posted by Imad on 2nd Sep 2011

    do you provide warranty with LG Optimus 2x?

    Answer: yes we are providing 12 months HSN warranty for the same.

    Thanks

    Sales team


  5. warranty

    Posted by Imad on 2nd Sep 2011

    do you provide warranty with LG Optimus 2x?

    Answer: yes we are providing 12 months HSN warranty for the same.

    Thanks

    Sales team


  6. Warranty

    Posted by Unknown on 1st Sep 2011

    Do you provide warrant for this mobile

    Answer: yes we are providing 12 months HSN warranty for the same.

    Thanks

    Sales team


  7. LG Optimus Black P970

    Posted by Umair on 30th Aug 2011

    Plz import LG Optimus Black P970. Its a great new phone with very reasonable price and amazing features.

    Answer:We respect your request and for this we will do the same in future.

    Thanks

    Sales team


  8. i think i got a used product

    Posted by Unknown on 8th Aug 2011

    I ordered this product but i think it was used.it already had a pic in it and a screen protector was already pasted over it.till now a month hav not passed so can u plz guide me that why is this so.

    reply quickly

    Answer: It is a new one, pic is only for that one which we have taken for checking purpose, same is for screen protector.

    Thanks

    Sales Team


  9. exchange

    Posted by Safa on 6th Aug 2011

    dear hope ramadan going well brother i have HTC Incredible S i want to exchange it with this set how much difference i have to extra to get it i have HTC with complete stuff and 8gb card

    Answer: Sure! As we need various information of your hand set before giving any offer so for this exchange you must have to call on admin / customer care office by taking contact number from “contact us” in our site.

    Thanks

    Sales Team


  10. LG Optimus Black P970

    Posted by N on 6th Aug 2011

    LG Optimus Black P970 is a single core handset and its launched in India (was watching its ad on Star Sports yesterday). Can you please tell me when are you guys launching the same in your stores?

    Answer: Not to sure if it is out worldwide but we shall have it checked for you and if found then we shall import some for our customers here in Pakistan.

    Thank you

    Sales Team


Showing reviews 1-10 of 37 | Next

Product is Coming Soon Or Out of Stock